ΣΕΒ: Ζητά πάταξη της φοροδιαφυγής και άλλο μείγμα πολιτική

21 Ιουνίου 2016

Πάταξη της φοροδιαφυγής, αναθεώρηση του μείγματος της οικονομικής πολιτικής και επενδύσεις ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θόδωρος Φέσσας σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.

Όπως είπε, το μήνυμα προς την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει να σταματήσει η φοροκλοπή και ο ΣΕΒ θα κάνει οτιδήποτε για να βοηθήσει στην πάταξη της φοροδιαφυγής και προς την ΕΕ ότι το μείγμα πολιτικής που συμφωνήθηκε δεν βγαίνει και πρέπει να αναθεωρηθεί. Απηύθυνε δε πρόσκληση προς τα μέλη του ΣΕΒ, να φροντίσουν ώστε να γίνουν επενδύσεις. «Να κάνουν, πρόσθεσε, όλοι σωστά τη δουλειά τους ώστε να φύγουμε από το τέλμα της υπερφορολόγησης και της υπανάπτυξης και να γίνουμε μια κανονική χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΗ my home gas control
Το Καμ Μπακ - Κωμωδία - Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας - Μέγαρο Χορού
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τράπεζες: Δάνεια με μηδενικό επιτόκιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φόβοι για την οικονομία της Βρετανίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ OIKONOMIA

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείνει ο «μαύρος» κύκλος της κρίσης- Σε υψηλά 16 ετών η κεφαλαιοποίηση, ο τζίρος και τα μερίσματα

Έναν επώδυνο κύκλο κλείνει η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά έχοντας επιστρέψει στον… Φεβρουάριο του 2011, στις 1.700 μονάδες Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς έχει πιάσει

Δείτε επίσης