Ασέλγησε σε ανήλικες 7 και 9 ετών

21 Ιουνίου 2016

Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών κάτω των 12 ετών συνελήφθη πριν λίγες ημέρες 42χρονος από το Μπανγκλαντές στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η σύλληψή του έγινε την περασμένη Πέμπτη 16 Ιουνίου από άνδρες της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή και οι οποίοι εντόπισαν τον 42χρονο έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας να στέκεται δίπλα από μοτοσικλέτα μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια.

Άρχισαν να τον πλησιάζουν προκειμένου να τον ελέγξουν όταν ο άνδρας τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά λίγο αργότερα έπειτα από καταδίωξη.

Αρχικά προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 42χρονος λίγο πριν από τον εντοπισμό του είχε επιβιβάσει στη μοτοσικλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία ανήλικα κορίτσια υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας το ένα 7 και τα άλλα δύο 9 ετών, τα οποία οδήγησε σε κοντινό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Εξακριβώθηκε ακόμη ότι ο συλληφθείς πριν από μια βδομάδα, δελεάζοντας τις ίδιες ανήλικες με προσφορά φρούτων, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του όπου και πάλι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ο συλληφθείς μέσα στο Σαββατοκύριακο οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών και από εκεί παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυστηρό μήνυμα Βαρθολομαίου για τους απόντες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε αδιέξοδο τοπικές κοινωνίες και πρόσφυγες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Να ελεγχθούν για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως οι αστυνομικοί, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που

Γ. Παπανδρέου: Είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας το να μπορέσουμε να αναζωογονήσουμε τα δημοκρατικά μας συστήματα

«Πρέπει να ανακαλύψουμε εκ νέου τις δημοκρατικές μας αρχές, πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας προκειμένου να επανεξετάσουμε τρόπους, προκειμένου να

Μ. Βορίδης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Να αποσταλεί ηχηρό μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε την παραβίαση του κράτους δικαίου

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της ωριαίας συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι». Από

Δείτε επίσης