Μυθικός επίλογος για Διαμαντίδη!

21 Ιουνίου 2016

Δύο ακόμη ματς, λίγο ακόμη από το μπασκετικό μεγαλείο του, μια επιπλέον δόση από την σπάνια οξυδέρκεια του Δημήτρη Διαμαντίδη θα απολαύσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και όλοι οι φίλοι του μπάσκετ.

Σε ένα διήμερο αποχαιρετισμό, ένα διήμερο απόδοσης τιμών και σεβασμού, το παρκέ του ΟΑΚΑ θα γίνει για μια, τελευταία, φορά το παλκοσένικο του “Μήτσου” και στο φινάλε του η οροφή θα δοκιμάσει ξανά τις αντοχές της. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στην κορυφαία ομάδα που έβγαλε ο ελληνικός αθλητισμός και γενικότερα τα όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ, ετοιμάζει το πιο “βαρύ” τουρνουά. Μια ημέρα, ένα φιλικό ματς, μια αποχαιρετιστήρια βραδιά δεν θα ήταν αρκετή, ούτε θα αποτύπωνε τη διαφορετικότητα του Διαμαντίδη από τους υπόλοιπους. Για αυτό είναι έτοιμο το πιο λαμπερό τουρνουά που θα μπορούσε να διοργανωθεί.

Στις 16 και τις 17 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του, το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα αποχαιρετήσουν, θα τιμήσουν τον μπασκετμπολίστα και θα ευχηθούν στον “πολίτη”, Δημήτρη Διαμαντίδη με 28 αστέρια να φωτίζουν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και να δημιουργούν το πιο λαμπερό στέμμα για το κεφάλι του!

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι Πράσινοι όρισαν τις ημερομηνίες, έστειλαν με κάθε επισημότητα τις προκλήσεις και ήδη εξασφάλισαν τη συμμετοχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μακάμπι και περιμένουν την απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης, προφανως μετά την ολοκλήρωση των τελικών της ACB League.

Μαζί με τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό, οι τέσσερις ομάδες που επιλέχθηκαν για το αποχαιρετιστήριο “πάρτι” του Διαμαντίδη είναι οι τέσσερις που εχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εννέα η Ρεάλ Μαδρίτης, επτά η ΤΣΣΚΑ, έξι ο Παναθηναϊκός και πέντε η Μακάμπι Τελ Αβίβ (έξι αν συνυπολογίσουμε και τη μία Σουπρολίγκα που είχε κερδίσει, όταν το ευρωπαϊκό μπάσκετ είχε… κοπεί στα δύο), συνολικά δηλαδή 28 τρόπαια (27 Ευρωλίγκες + 1 Σουπρολίγκα) θα παραταχθούν στα… πόδια του Διαμαντίδη, πριν βγάλει τη φανέλα και την παραδώσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος με τη σειρά του θα την αποσύρει και ακολούθως θα την υψώσει και θα την κρεμάσει για πάντα από την οροφή του ΟΑΚΑ.

Το τουρνουά που διοργανώνει και σύντομα θα ανακοινώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προσφέρει την ευκαιρία στους οπαδούς του ΠΑΟ και τους πιστούς λάτρεις του Διαμαντίδη να παρακολουθήσουν τον εμβληματικό αρχηγό των Πρασίνων για άλλη μια, τελευταία πλέον, φορά με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιάννης: Θέλω τίτλο με την Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΟ: Διάψευση για Λάζαρο και Ταχτσίδη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης