Διπλό “άνοιγμα” Κατρούγκαλου από τη Μεσσηνία

/

Με την φράση «δεν θέλουμε τον «άνθρωπο» του Τσίπρα, στη θέση του «ανθρώπου» του Σαμαρά ή του Μητσοτάκη. Θέλουμε να κερδίσουμε δήμους και στη Μεσσηνία και γι αυτό ψάχνουμε συμμαχίες και με πρόσωπα και με τις τοπικές κοινωνίες» οριοθέτησε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Ο κ. Κατρούγκαλος, από την Πύλο που βρέθηκε, ανέφερε ότι αποτελεί στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ η διαμόρφωση ενός αυτοδιοικητικού μετώπου που θα έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο μιας ευρύτερης κοινωνικής συμφωνίας, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, ανάμεσα στο κυβερνόν κόμμα και τις τοπικές κοινωνίες. «Στόχος μας δεν είναι απλά να μετρήσουμε δημοτικούς συμβούλους ή πρόσωπα. Στόχος μας είναι να υπάρξουν ευρύτερες κοινωνικές προσεγγίσεις πάνω σε μια διαφορετική αυτοδιοικητική πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός εργασίας.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας στην Πύλο, δικαιώνει πλήρως τις πληροφορίες (δες σχετικό ρεπορτάζ), που θέλουν τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαινιάζει το επόμενο χρονικό διάστημα μια νέα στρατηγική στο αυτοδιοικητικό πεδίο.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτοδιοικητικές συμμαχίες στη Μεσσηνία «ψάχνει” ο ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλοκαίρι με αυστηρούς ελέγχους της τροχαίας στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ