Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό της Μεσσηνίας

/

Ικανοποιημένοι από την τουριστική κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος εμφανίζονται οι ξενοδόχοι της Μεσσηνίας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν υπήρξε πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ξενοδοχείων, η κίνηση των προηγούμενων ημερών αποτέλεσε το καλύτερο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, δεδομένου ότι η ζήτηση δωματίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Χαρακτηριστικά σημειώνουν ότι ενθαρρυντικό δεν είναι μόνο το γεγονός ότι υπήρξε πληρότητα στη συντριπτική πλειοψηφία των ξενοδοχείων, αλλά το γεγονός ότι η ζήτηση εμφανίζεται εμφανώς αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αν η τουριστική σεζόν συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο, αναμένεται σημαντική αύξηση επισκεπτών στο Νομό το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Η ποσοτική αύξηση της τουριστικής κίνησης δεν μπορεί ακόμα να καταγραφεί με ακρίβεια, ωστόσο ήδη αρκετοί μιλούν για μια αύξηση που θα ξεπεράσει το 15 με 20% σε σχέση με την περσυνή χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ενθαρρυντικά μηνύματα, σε σχέση με τον τουρισμό στη Μεσσηνία, δεν έρχονται μόνο από τους ξενοδόχους, αλλά και από τους τουριστικούς πράκτορες του Νομού, οι οποίοι στέκονται κυρίως στην ραγδαία αύξηση της επιβατικής κίνησης στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλοκαίρι με αυστηρούς ελέγχους της τροχαίας στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Καλαμάτας – Κρήτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ