Ξεκίνησε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Καλαμάτας – Κρήτης

21 Ιουνίου 2016

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησαν τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης που Καλαμάτας – Κυθήρων – Κισσάμου Χανίων.

Η γραμμή θα συνδέει τις τρεις περιοχές έως τουλάχιστον την 12η Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Συγκεκριμένα θα υπάρχει ένα δρομολόγιο την εβδομάδα από Καλαμάτα προς Κύθηρα και Κρήτη (κάθε Κυριακή) και το αντίστροφο επίσης μια φορά την εβδομάδα (κάθε Σάββατο).

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των δρομολογιών έχει ως εξής: Το «Βιτσέντζος Κορνάρος» θα φτάνει στο λιμάνι της Καλαμάτας κάθε Σάββατο στις 23:40 και θα αναχωρεί με προορισμό αρχικά τα Κύθηρα στις 00:30 της Κυριακής. Στο λιμάνι της Κισσάμου θα φτάνει το πρωί της Κυριακής στις 09:50. Το αντίστροφο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 14:00 κάθε Σαββάτου από την Κίσσαμο, στις 18:30 θα φτάνει στο λιμάνι των Κυθήρων για να έρθει εν συνεχεία στο λιμάνι της Καλαμάτας.

ALTER EGO MEDIA - Ανακοίνωση Διάθεσης Ενημερωτικού Δελτίου
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αισιόδοξα μηνύματα για τον τουρισμό της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αποζημίωση ζητούν οι ελαιοπαραγωγοί της Κρήτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης