«Γαλάζια» προσέγγιση στη Νάντια

22 Ιουνίου 2016

Η μετακόμιση των γραφείων της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας στο γραφείο που παλαιότερα χρησιμοποιούσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, δεν είναι η μοναδική …μετακόμιση που αφορά την «γαλάζια» παράταξη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που προέρχονται από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, η Νάντια Γιαννακοπούλου έχει ήδη συζητηθεί ως ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να συνεργαστεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της διεύρυνσης προς το κέντρο που θέλει να πραγματοποιήσει η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο δείχνουν ότι οι διαδικασίες διεύρυνσης της ΝΔ, τουλάχιστον στο εσωκομματικό πεδίο, έχουν ξεκινήσει και ότι στο τραπέζι έχουν μπει συγκεκριμένα ονόματα.  

Οσον αφορά τις πληροφορίες που σχετίζονται με την προσέγγιση της πρώην βουλευτή Μεσσηνίας και του κόμματος της ΝΔ, αυτό που προκύπτει είναι ότι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εξ Αθηνών όσο και από τη Μεσσηνία (τα οποία έχουν ερωτηθεί), έχουν εκφραστεί με θετικά λόγια, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια νέα πολιτικό, με σταθερές απόψεις, η οποία μπορεί να εκφράσει, τουλάχιστον σε επίπεδο Μεσσηνίας, το «άνοιγμα» της Νέας Δημοκρατίας προς το κέντρο. Μάλιστα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι μια προσέγγιση της κας Γιαννακοπούλου θα προσέφερε όχι μόνο επικοινωνιακά, αλλά και σε ουσιαστικό επίπεδο, καθώς υπογραμμίζουν ότι ο πολιτικός μηχανισμός της παραμένει ισχυρός στη Μεσσηνία.

Εκείνο, πλέον, που μένει να απαντηθεί είναι εάν οι συζητήσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας θα μετουσιωθούν σε συγκεκριμένη πρόταση προς την κα Γιαννακοπούλου, η οποία προς το παρόν, τουλάχιστον επίσημα, δεν έχει σχετική ενημέρωση. Άλλωστε, η πάγια θέση του περιβάλλοντος της κας Γιαννακοπούλου είναι ότι παραμένει ενεργή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη Μεσσηνία.  

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρωτοβουλίες Κανάκη στον δήμο Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίθεση Τατούλη στην αντιπολίτευση της περιφέρειας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Μαντάς: «Μόνο η ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας θα λέγεται Kalamata Olives απαντά το Υπουργείο και προειδοποιεί για πρόστιμα σε τυχόν παραβάτες»

Μόνο πιστοποιημένες επιχειρήσεις επιτραπέζιας ελιάς μπορούν να κάνουν χρήση των προστατευόμενων ενδείξεων «Ελιά Καλαμάτας» και «KALAMATA OLIVES», διαφορετικά διατρέχουν τον κίνδυνο επιβολής

Δείτε επίσης