ΠΑΟΚ: Πρώτη με όνειρα

Ξεκίνημα στη νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ με τους παίκτες του Δικεφάλου να δίνουν το παρών στη Ν. Μεσημβρία. Φυσικά τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στους Λέο Μάτος, Εβγέν Σάκχοφ και τον Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι έδωσαν το παρών.

Το πρόγραμμα διήρκεσε σχεδόν 90 λεπτά και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής σε τρεις σταθμούς, παιχνίδι κατοχής με παραλλαγές, αερόβια κυκλική άσκηση με μπάλα, παιχνίδι σε μικρές εστίες και τέλος τρέξιμο αερόβια ζώνη.

Ο Στέλιος Κίτσιου που είχε υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στη βουβωνική χώρα κι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος επιστρέφει από ρήξη χιαστών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής.

Οι Γιάννης Μυστακίδης και Ζάιρο που έκλεισαν την προηγούμενη σεζόν τραυματίες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ απουσίαζε ο Ερικ Σάμπο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, Γιώργος Κάκκο, Κρίστιαν Κούστα, Τάσος Δημητριάδης.

Το πρωί της Πέμπτης θα συνεχιστούν οι εργομετρικές εξετάσεις και το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο είναι για το απόγευμα στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εργασίες αναβάθμισης στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απίστευτο γκολ από τον Ρονάλντο (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ