Πρωτοβουλίες Κανάκη στον δήμο Πύλου – Νέστορος

/

Πρωτοβουλίες με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων του δήμου Πύλου – Νέστορος αναλαμβάνει ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής, Ηλίας Κανάκης σε μια προσπάθεια να αναδείξει το έλλειμα, όπως αναφέρουν στελέχη της παράταξής του, της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Κανάκης, σύμφωνα πάντα με τα ίδια στελέχη, το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσει στην τοπική κοινωνία συγκροτημένα, τόσο τις προτάσεις του για το δήμο του όσο και τις διαπιστώσεις του για τις σημαντικές ελλείψεις της πολιτικής του δημάρχου, Δ. Καφαντάρη. Στόχος της παράταξης του κ. Κανάκη είναι να ανοίξει ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των μελών της παράταξής του με τις τοπικές κοινωνίες της περιοχής, προκειμένου να οριοθετηθούν τόσο οι κεντρικές ανάγκες του δήμου όσο και οι επιμέρους ανάγκες των διαφόρων περιοχών. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει ο διάλογος που θα ξεκινήσει στην περιοχή θα έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: Πρώτον, θα είναι διαρκείας, δεδομένου ότι έτσι εκτιμάται ότι η παράταξη του κ. Κανάκη θα είναι σε θέση να αφουγκράζεται συνεχώς και συγκροτημένα τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Δεύτερον, ο διάλογος με την κοινωνία δεν θα έχει τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος, καθώς αποτελεί ειλημμένη απόφαση να χρησιμοποιηθούν «εργαλεία» που θα έχουν αμφίδρομη λογική. Από τη μια η παράταξη θα βρίσκεται κοντά στους προβληματισμούς της κοινωνίας και από την άλλη οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν εξειδικευμένη ενημέρωση για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα ο κ. Κανάκης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και στο επίπεδο της επίλυσης σημαντικών προβλημάτων του δήμου ακόμα και στην προώθηση αιτημάτων που χρονίζουν, αλλά δεν έχουν επιλυθεί. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν συναντήσεις τόσο με κυβερνητικούς όσο και με υπηρεσιακούς παράγοντες του κράτους, προκειμένου να προωθηθεί η επίλυση προβλημάτων της περιοχής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Σωκράτης είναι παίκτης παγκοσμίου επιπέδου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Γαλάζια» προσέγγιση στη Νάντια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ