ΣΥΡΙΖΑ: Τραμπούκοι εμπόδισαν εκδήλωση στην Αγ. Παρασκευή

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ότι «η σημερινή βίαιη παρεμπόδιση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, από μια μικρή ομάδα τραμπούκων, που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό μελών του κόμματος και της Νεολαίας του, είναι μια αήθης, αντιπολιτική και αντιδημοκρατική ενέργεια την οποία οφείλει να καταδικάσει κάθε δημοκρατικός πολίτης και κάθε συλλογικότητα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «οι αντισυγκεντρώσεις, οι τραμπουκισμοί και η βίαια διάλυση δημόσιων εκδηλώσεων πολιτικών κομμάτων παραπέμπουν σε εποχές όπου οργίαζε το παρακράτος, και σε ακροδεξιές ιδεολογίες».

Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους περάσει, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Οι νεο-ΕΚΟΦίτικες πρακτικές ελαχίστων, κρυμμένων στο σκοτάδι της ανωνυμίας και απομονωμένων από κάθε μαζικό κίνημα, θα πέσουν στο κενό. Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν φοβούνται, δεν τρομοκρατούνται. Ήταν και θα παραμείνουν δίπλα στον λαό, μέσα στην κοινωνία, θα αφουγκράζονται τις έγνοιες της και τα προβλήματά της, θα αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή για τους πιο αδύναμους, δημοσίως και στο φως της μέρας, συνεπείς με την παράδοση της Αριστεράς».

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: Όχι στην Ευρώπη της λιτότητας και των κλειστών συνόρων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εργασίες αναβάθμισης στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ