120.000.000 ευρώ για Leader – ΟΠΑΑΧ

23 Ιουνίου 2016

Μέχρι τέλους Ιουλίου θα πληρωθούν πάνω από 120 εκατ. ευρώ για τα έργα που περνάνε στο νέο ΠΑΑ από ανειλημμένες υποχρεώσεις της προηγούμενες προγραμματικής περιόδου Ανάπτυξης που αφορούν προγράμματα όπως leader, ΟΠΑΑΧ, μεταποίηση (τυροκομεία, ελαιοτριβεία, οινοποιεία κ.λπ.) και Σχέδια Βελτίωσης ανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.
Αναφορικά με το μείζον θέμα της αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων, ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι «αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις του υπουργείου με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για να υπάρξει τροποποίηση της εγκυκλίου περί πρόχειρων εγκαταστάσεων και να διευκολυνθεί – απλοποιηθεί η αδειοδότηση από τις επιτροπές σταυλισμού μέσω της μείωσης της γραφειοκρατίας κλπ». Δεσμεύτηκε μάλιστα, ότι η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει προχωρήσει πριν από τον Σεπτέμβριο.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στις αρχές Ιουλίου πληρωμές του ΕΛΓΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος του μήνα το συμβούλιο υπ. γεωργίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Σχέδιο καταπολέμησης εντόμου που ανήκει στους επιβλαβείς οργανισμούς της ΕΕ: Ποιες περιοχές της Μεσσηνίας είναι στην «προσβεβλημένη ζώνη» και ποιες στη «ζώνη ασφαλείας»

Ανακοίνωση, για την έκδοση του Σχεδίου Δράσης για την καταπολέμηση και τον περιορισμό της εξάπλωσης του επιβλαβούς οργανισμού Spodoptera frugiperda, εξέδωσε η

Αντίστροφη μέτρηση για το Μιναγιώτικο φράγμα: Αρχές Ιουνίου οι δεσμευτικές προσφορές του ΣΔΙΤ των 145.000.000 ευρώ

Σε φάση εξελίξεων εισέρχεται το ζήτημα της κατασκευής του Μιναγιώτικου φράγματος. Συγκεκριμένα, η περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) ότι

Δείτε επίσης