Επαφή Κανάκη με Αποστόλου για τα αγροτικά

/

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είχε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου – Νέστορος, Ηλίας Κανάκης, όντας από τα ελάχιστους θεσμικούς παράγοντες της Μεσσηνίας που παρακολούθησαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, με θέμα τον σχεδιασμό της αγροτικής ανάπτυξης.

Ο κ. Κανάκης μιλώντας στο «MP» σημείωσε ότι η παρουσία του στην εκδήλωση είχε διπλό στόχο. Πρώτον, να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με σημαντικά στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το μείζων θέμα της αγροτικής ανάπτυξης και, δεύτερον, να θέσει επι τάπητος τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του δήμου του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. «Οι σημερινές μας επαφές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κανάκης «αποτελούν την αφετηρία της προσπάθειας μας να αναδείξουμε τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τη Χώρα μας, αλλά και τον τόπο μου ειδικότερα. Εγκαινιάζουμε, ως παράταξη του δημοτικού συμβουλίου, μια περίοδο επαφών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, δεδομένου ότι η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν για το δήμο μας τους πυλώνες της ανάπτυξης. Στόχος μας είναι, μέσα από συγκεκριμένες δράσεις της παράταξής μας, όχι μόνο να αναδεικνύουμε τις δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά και να επιλύουμε προβλήματα, όπου αυτά υπάρχουν».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

27 & 28 Ιουνίου το Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιο δίκαιο ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.