ΑΕΚ: Λένε «καληνύχτα» στον Μπουονανότε

24 Ιουνίου 2016

Χωρίς τον Ντιέγκο Μπουονανότε θα πραγματοποιηθεί η αυριανή πρώτη συνάντηση της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στα Σπάτα λίγο μετά τις 5, αλλά ανάμεσά τους δεν θα βρίσκεται ο Αργεντινός στον οποίο έχει δοθεί έξτρα άδεια καθώς βρίσκεται σε επαφές με άλλον σύλλογο. Ετσι, το «αντίο» του Μπουονανότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όπως κι η προσφορά του στην κατάκτηση του κυπέλλου με τα «κιτρινόμαυρα» καθώς ήταν πρώτος σκόρερ του θεσμού. Ο μάνατζέρ του είχε ήδη ενημερωθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας και ο ίδιος με τη σειρά του επικοινώνησε χθες με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και του είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα με την οποία ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις.
Η προπόνηση θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα, ενώ νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι «διαθέσιμοι» για δηλώσεις. Εκτός από τον Μπουονανότε θα απουσιάσουν με επιπλέον άδεια ο Γκάλο (επιστρέφει την Κυριακή) και οι διεθνείς Μάνταλος, Αραβίδης που θα ενσωματωθούν την προσεχή Τετάρτη, απευθείας στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση προς την Πολωνία.
Παρόντες στην «πρώτη» θα είναι από την ομάδα νέων οι Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Γαλανόπουλος και όπως όλα δείχνουν οι τρεις πιτσιρικάδες θα βρίσκονται και στην αποστολή για το Κίελτσε όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία (29/6 – 15/7).
Τέλος, εκτεταμένη συζήτηση και συνεργασία είχαν από το πρωί ο Κετσπάγια με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο. Στη συνάντηση κυριάρχησαν τα θέματα που αφορούν στη συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος της ολοκλήρωσης ακόμα μίας μεταγραφής μέσα στις προσεχείς 5 ημέρες (ώστε ο “νεοσύλλεκτος” να ακολουθήσει την αποστολή στην Πολωνία) θεωρείται εφικτός. Επίσης, τον προπονητή και τους συνεργάτες του “καίει” το θέμα των αποχωρήσεων, καθώς από την ομάδα θα φύγουν τουλάχιστον πέντε παίκτες σε σχέση με το δυναμικό στην ολοκλήρωση της περσινής περιόδου. Κάποιοι, μάλιστα, ίσως να μην προλάβουν καν την προετοιμασία…

 

Πηγή: ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη ταξιδεύει στην Αμερική

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τοπαλίδης: «Εδώ είναι κλίκα το ποδόσφαιρο» (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης