Στο «στόχαστρο» η Νικολάκου …ελέω Τσίπρα

/

Πυκνώνουν οι επιθέσεις που δέχεται η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, από στελέχη της παράταξής της, τα οποία θεωρούν ότι η Μεσσήνια πολιτικός «προκαλεί» με δημόσιες παρεμβάσεις της υπέρ του Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η κα Νικολάκου το τελευταίο χρονικό διάστημα συγκεντρώνει τα βέλη συναδέλφων της, οι οποίοι την κατηγορούν ότι συχνά – πυκνά αναφέρεται με κολακευτικά λόγια σε πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, κάτι που -κατά τους ιδιους- «εκθέτει» την παράταξή τους, η οποία στηρίχθηκε στις προηγούμενες εκλογές από τη Νέα Δημοκρατία και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Δεν είναι λίγοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, μάλιστα, οι οποίοι αναφέρουν ότι «δεν μπορεί να βρίσκεται σε μια τόσο κομβική θέση της πλειοψηφίας, μια σύμβουλος, η οποία όχι μόνο δεν στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία, αλλά εκφράζεται κατά καιρούς με θετικές κρίσεις για τον Αλ. Τσίπρα».

 

Το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και της Μεσσηνίας

 

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε μέλη της πλειοψηφίας της περιφέρειας Πελοποννήσου και την κα Νικολάκου, ωστόσο, έρχεται από το παρελθόν και δεν έχει να κάνει, μόνο, με τις όποιες αναφορές της πολιτικού στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. Πολλοί, ιδίως εκείνοι που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας, θεωρούν αδιανόητο ένα στέλεχος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ – και ποτέ δεν έχει φύγει από αυτό- να έχει επιβληθεί σε μια παράταξη την οποία στήριξε και η ΝΔ, αλλά και ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός. Αυτή η αλήθεια ποτέ δεν έγινε αποδεκτή από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία θεωρούν την κα Νικολάκου ξένο σώμα στην παράταξή τους. Την ίδια στιγμή η κα Νικολάκου «εισπράττει» βολές από …συναδέλφους της εκ Μεσσηνίας, ειδικά από εκείνους που θεωρούν ότι το πολιτικό τους «αύριο» είναι εντός του Νομού και όχι στην Περιφέρεια. Η διαμάχη αυτή εστιάζεται πάντοτε στις φήμες που κατά καιρούς θέλουν την αντιπεριφερειάρχη να κατέρχεται στη Μεσσηνία, προκειμένου και εκείνη να διεκδικήσει πολιτικές θέσεις εντός του Νομού.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέος συνεταιριστικός φορέας αγροτών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ: Δεν ψηφίζουμε εκλογικό νόμο με δόσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ