Δυναμική είσοδος Ουκρανού επιχειρηματία στην Καλαμάτα

/

Αίσθηση στον επιχειρηματικό κόσμο της Καλαμάτας έχει προκαλέσει η δυναμική είσοδος Ουκρανού επιχειρηματία στην επιχειρηματική ζωή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα πρόσφατα ο εν λόγω επιχειρηματίας ενοικίασε από το δήμο Καλαμάτας το Τουριστικό Ταϋγέτου με σκοπό την αναβάθμιση και εκμετάλλευση του χώρου. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος χώρος αποτελείται από ξενοδοχείο και αναψυκτήριο και για την αναβάθμιση και λειτουργία του θα χρειαστεί να επενδυθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια στιγμή Ουκρανός επιχειρηματίας ετοιμάζει ένα νέο χώρο εστίασης και όχι μόνο στην Οδό Ναυαρίνου (παλιά goodys). Μάλιστα ο Ουκρανός επιχειρηματίας προσφέρθηκε να αναλάβει το κόστος της ανάπλασης του τμήματος της παραλιακής ζώνης όπου και θα αναπτύξει τη νέα του δραστηριότητα.

Ό ίδιος επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, έχει στον σχεδιασμό του την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην παραλία της Καλαμάτας. Τέλος, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν τα επιχειρηματικά του σχέδια, ο ίδιος επιχειρηματίας εξετάζει και την είσοδό του σε παραδοσιακές εμπορικές περιοχές της Καλαμάτας όπως είναι η κεντρική πλατεία, αλλά και το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Η δυναμική είσοδος του επιχειρηματία στην αγορά της Καλαμάτας είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλές νέες θέσεις εργασίας, ειδικά σε νέους ανθρώπους, κάτι που έχει ανάγκη η πόλη, ειδικά στην εποχή της οικονομικής κρίσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στροφή ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΔ: νέα αρχιτεκτονική στην αυτοδιοίκηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ