Ήττα Γιαννακοπούλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

/

Ξεκάθαρη ήττα υπέστη σήμερα, κατά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, η πλευρά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, καθώς δεν «πέρασε» η γραμμή για στήριξη συγκεκριμένων προσώπων, προκειμένου να ελέγξει την νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά τις καταστάσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, τα σημερινά αποτελέσματα για την ανάδειξη των μελών της νομαρχιακής επιτροπής, δείχνουν ότι η πρώην βουλευτής είναι εξαιρετικά αποδυναμωμένη στο εσωτερικό του κόμματος της. Μάλιστα, οι ίδιοι άνθρωποι σημειώνουν ότι τα σημερινά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ αποτελούν πρόκριμα για ευρύτερες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του κόμματος στη Μεσσηνία.

«Καταγγέλλει» το στρατόπεδο της Νάντιας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τα πρόσωπα που στήριξε το στρατόπεδο Γιαννακοπούλου στις εσωκομματικές εκλογές, διαβλέποντας το φάσμα της ήττας, αποχώρησαν ουσιαστικά από την διαδικασία φροντίζοντας, ωστόσο, να κάνουν τον σχετικό «θόρυβο» καταγγέλλοντας διάφορα περιστατικά. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, πάντως, δεν επιβεβαιώνεται  κανένα κρούσμα παρατυπίας και το επίσημο κόμμα, δεν φαίνεται διατεθειμένο να εμπλακεί στις όποιες καταγγελίες.

Τα αποτελέσματα

Όσον αφορά στα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι τα εξής: Ψήφισαν 565 άτομα και έλαβαν: Γ. Πάζιος 87, Ν. Τράκας 87, Π. Βεργοπούλου 82, Ευ. Κουτσοσταθοπούλου 70, Β. Γρηγοροπούλου – Τσαμούλη 53, Κ. Θεοδωρακόπουλος 43, Π. Τσελέκης 43, Αθ. Μπρούμας 42 και Π. Χριστόπουλος 21.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» χτύπησε τη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι Γερμανοί… ξανάρθανε

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

Συναντήσεις Γερονικολού για τα αγροτικά ζητήματα της Τριφυλίας: «Οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ οδήγησαν σε στασιμότητα και αδιέξοδα», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με αγρότες της Τριφυλίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), Αντώνη Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε

Μενέλαος Γερονικολός για τις ελλείψεις στην υγειονομική κάλυψη: «Η ανατολική Πυλία, όπως και το σύνολο της περιφέρειας της Μεσσηνίας, έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους»

Στην ανοιχτή συζήτηση για το ζήτημα της υγειονομικής κάλυψης της ανατολικής Πυλίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη