Πιέζει ο Παναθηναϊκός για Μπουρούση

Ο Παναθηναϊκός δεν παρατά το θέμα του Γιάννη Μπουρούση παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει. Οι “πράσινοι” είναι γνωστό πως θέλουν τον Έλληνα σέντερ και προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού, αλλά ο ίδιος έχει πρωτίστως στο μυαλό του να συνεχίζει να αγωνίζεται μακριά από την Ελλάδα και πλέον σκέφτεται σοβαρά το ΝΒΑ περιμένοντας κάτι καλό από εκεί.

Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Μπουρούσης είχε αναφερθεί στο ΝΒΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Δεν περιμένω ομάδες, αλλά κάτι άλλο… Να δούμε τι θα γίνει. Δεν φοβάμαι και θέλω να προσπαθήσω”.

Ενώ για το ενδεχόμενο επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε πει: “Μπορεί και να “ρθω στην Ελλάδα. Αν νιώθω καλά και η ομάδα σεβαστεί αυτό που είμαι και προσφέρει αυτό που θέλω, γιατί όχι”.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ετοιμάζεται να κάνει πρόταση που θα φτάνει το 1.3 εκ. ευρώ το χρόνο (για συμβόλαιο 2 ετών) ώστε να καταφέρει να πείσει τον Μπουρούση να πει το “ναι”, κάνοντας μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει φημολογία από την Τουρκία για έντονο ενδιαφέρον της Γαλατά που ετοιμάζεται να κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Έλληνα σέντερ.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για τον Γιάννη Μπουρούση ελπίζοντας να τελειώσει σύντομα το θέμα, ώστε αν υπάρξει αρνητική τροπή να κοιτάξει τις άλλες περιπτώσεις.

Πηγή: contra.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντίδραση ΠΑΟΚ για το «ναυάγιο» του Ματέους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεφωνικές απάτες: οδηγίες αποφυγής από την Ελληνική Αστυνομία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ