Ανακοίνωσε Ιβανόφ ο Παναθηναϊκός

28 Ιουνίου 2016

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Ιβάν Ιβανόφ, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο 28χρονος (25/2/1988, 1.86) άσος άρχισε την καριέρα του στην Πίριν, στην οποία έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του τη σεζόν 2004-05, ενώ την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια με εξαίρεση τη σεζόν 2007-08, όπου παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Στη συνέχεια αποφάσισε να… ξενιτευτεί στη Ρωσία για λογαριασμό της Αλάνια Βλαντικαφκάζ (2010-11), ενώ την επόμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Από το 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2015 ανήκε στην ελβετική Βασιλεία, όπου ωστόσο δεν αγωνίστηκε πολύ, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο τον Ιανουάριο του 2014 και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν 2013-14. Επέλεξε στη συνέχεια να επιστρέψει στη Βουλγαρία και υπέγραψε στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ενώ έχει φορέσει 40 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, αφού έχει «χριστεί» διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του «τριφυλλιού», ο Ιβανόφ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό. Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο και αυτός ο σύλλογος μου δίνει την δυνατότητα να το κάνω. Θα αγωνιστώ ξανά στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα αλλά και στα παιχνίδια που θα δώσει σε διεθνές επίπεδο. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες, δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου κι αυτό σκοπεύω να κάνω και τώρα. Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο προσόν μου είναι το μυαλό μου. Μπορώ να προσαρμοστώ εύκολα στα εκάστοτε δεδομένα, ενώ έχω πλέον την απαραίτητη εμπειρία και για τις δύσκολες καταστάσεις σε ένα ματς… Από εκεί και πέρα, σίγουρα η δουλειά μου είναι να οργανώσω την άμυνα και να προσφέρω την αίσθηση της σιγουριάς στους συμπαίκτες μου. Επίσης, εκτός γηπέδου δεν μου αρέσει να “κάνω φασαρία”, ίσως μάλιστα δεν είμαι και τόσο “ανοιχτός” χαρακτήρας, αλλά εντάξει. Σίγουρα θα είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και τους νεότερους παίκτες».
Αναφερόμενος στο γεγονός ότι θέλει να κάνει ένα “restart” στην καριέρα του και να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, επισήμανε: «Ίσως είναι και η μοίρα η δική μου αυτή. Σίγουρα, ένας από τους λόγους που με βρίσκει αυτή η περίοδος στην Ελλάδα είναι κι αυτός… Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην χώρα μου κι όχι μόνο, ενώ το γεγονός πως βοηθάει τους παίκτες να αναδειχθούν ξανά μόνο καλό μπορεί να είναι. Τόσο για εμένα, προσωπικά, όσο και για την ίδια την ομάδα. Θα… αλληλοβοηθηθούμε!»
Τέλος, εξηγώντας τους λόγους, για τους οποίους επέλεξε τον Παναθηναϊκό, παρότι το «τριφύλλι» δεν συνηθίζει να αποκτά παίκτες από τη Βουλγαρία, υπογράμμισε: «Σίγουρα έχω κάνει το… ρεπορτάζ μου, να ξέρετε! Έρχομαι από την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ο προπονητής μου εκεί ήταν ο Χρίστο Κόλεφ. Εκτός αυτού, πρόεδρος της ομάδας είναι ο Χρίστο Μπόνεφ. Πολύ… Παναθηναϊκός, λοιπόν (σ.σ. γέλια). Καταλαβαίνετε πως, όταν έμαθαν για την προσφορά του Παναθηναϊκού, μου είπαν και οι δυο “πήγαινε, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Δεν θα έχεις άλλη τέτοια ευκαιρία”. Από εκεί και πέρα, η απόφαση ήταν μια για εμένα…».

Πηγή: ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα βρήκαν ΑΕΚ – Πανιώνιος για Μπακασέτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάρκινγκ υπό όρους στο Λιμάνι της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης