Ο όμιλος Virgin έχασε το ένα τρίτο της αξίας του μετά το Brexit

28 Ιουνίου 2016

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου Virgin Group, δήλωσε σήμερα ότι η εταιρεία του έχασε το ένα τρίτο της αξίας της μετά την απόφαση των Βρετανών να ψηφίσουν κατά της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο δημοψήφισμα της περασμένης εβδομάδας.

Ο επιχειρηματίας προειδοποίησε ότι η Βρετανία θα πέσει σε ύφεση και ζήτησε να διοργανωθεί δεύτερο δημοψήφισμα τώρα που οι ψηφοφόροι βλέπουν τι επιπτώσεις θα είχε στην οικονομία της χώρας το Brexit. “Αυτή η χώρα θα πέσει σε ύφεση. Δύο από τις χειρότερες ημέρες που υπήρξαν ποτέ… Το ότι επλήγησαν οι τράπεζες σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δανείζουν χρήματα, θα περάσουμε σε φάση ύφεσης”, είπε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain.

“Οδεύουμε προς την καταστροφή. Δεν πιστεύω ότι το κοινό συνειδητοποιούσε τι κυκεώνα θα προκαλούσε η ψήφος του”, συνέχισε ο Μπράνσον.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε ότι μετά το δημοψήφισμα ο όμιλός του ακύρωσε μια “πολύ μεγάλη” συμφωνία που περιλάμβανε και τη δημιουργία 3.000 θέσεων εργασίας. “Δεν είμαστε σε χειρότερη θέση από τους άλλους, αλλά νομίζω ότι χάσαμε το ένα τρίτο της αξίας μας”, υποστήριξε.

Πηγή: ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τσίπρας: Οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει τώρα να αντεπιτεθούν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φ.Γεννηματά: Τολμηρές αποφάσεις για την Ευρώπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Τεταμένη η ατμόσφαιρα στα πανεπιστήμια – Kίνημα φιλοπαλαιστινίων Αμερικανών φοιτητών

Εκατοντάδες συλλήψεις, αστυνομικοί των δυνάμεων καταστολής των ταραχών αντιμέτωποι με οργισμένους φοιτητές: η ατμόσφαιρα παραμένει ηλεκτρισμένη σήμερα στα αμερικανικά πανεπιστήμια, που βρίσκονται

Δείτε επίσης