Στη Μεσσηνία ο νομπελίστας καθηγητής οικονομικών Πωλ Κρούγκμαν

Στη Μεσσηνία θα βρεθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ερχόμενου Σεπτεμβρίου ο νομπελίστας καθηγητής των οικονομικών Πωλ Κρούγκμαν συμμετέχοντας στο Architecture and Democracy Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino.

Σημειώνεται ότι ο Πωλ Κρούγκμαν Το 2008 βραβεύτηκε με το βραβείο Νόμπελ οικονομικών επιστημών για την εργασία του στον τομέα των εμπορικών συναλλαγών, επειδή «ενοποίησε τα πρωτύτερα διακριτά ερευνητικά πεδία του διεθνούς εμπορίου και της οικονομικής γεωγραφίας».

Το forum θα πραγματοποιηθεί 16 με 18 Σεπτεμβρίου και σε αυτό θα συμμετέχουν διακεκριμμένοι αρχιτέκτονες, συγγραφείς κλπ.

Παράλληλα με την συζήτηση, το διήμερο θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο, συμπληρωματικό πρόγραμμα δράσεων και αυθεντικών εμπειριών στην Costa Navarino, μαζί με μια περιήγηση στο Παλάτι του Νέστορα στην Πύλο, γκολφ στα γήπεδα The Dunes ή The Bay, έναν «Φιλοσοφικό Περίπατο» (συζήτηση με καθηγητή φιλοσοφίας για θέματα της επικαιρότητας μέσα από τη ματιά των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, μέσα στους ελαιώνες), και δραστηριότητες γευσιγνωσίας κρασιού και ελαιολάδου, ώστε οι προσκεκλημένοι να ανακαλύψουν τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κάθοδος των Βικινγκς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναβρασμός στην Πύλο μετά τις αποκαλύψεις του messiniapress

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΤΕΜΕΣ «ψηφίζει» Μεσσηνία: Νέες επενδύσεις στον ξενοδοχειακό τομέα – Δεσμευτικό ενδιαφέρον για τη μαρίνα της Πύλου – Επιμένουν οι πληροφορίες για το αεροδρόμιο Καλαμάτας  

Ένα ακόμη βήμα για τη νέα επένδυση της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. στη Μεσσηνία στην περιοχή της Βελίκας γίνεται τώρα μετά