Τα βρήκαν ΑΕΚ – Πανιώνιος για Μπακασέτα

28 Ιουνίου 2016

Οι σκόπελοι που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και ο Τάσος Μπακασέτας θα γίνει άμεσα παίκτης της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Πανιωνίου που δέχθηκε να παραχωρήσει τον διεθνή άσο, ανήμερα των 23ων γενεθλίων του και έξι μήνες πριν από το τέλος του συμβολαίου του. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» Χρήστος Δάρας έφτασε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι θέμα ωρών.
Συνεπώς, δεν αποκλείεται ο Κορίνθιος μεσοεπιθετικός να βρίσκεται αύριο στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπως και να έχει, πάντως, θα μεταβεί οσονούπω στο Κίελτσε και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Μπακασέτας κλείνει σήμερα τα 23 (28/6/1993) και ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Super League 2015/16  με 11 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές. Μακράν η καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία, όπου έχει συνολικά 95 συμμετοχές και 19 γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο ανήκε από τα 16,  τον Αρη και τον Πανιώνιο.
Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα, αξιοποίησε τα… φίλαθλα αισθήματα του ποδοσφαιριστή και πέρασε στο «φωτο φίνις» τον Ολυμπιακό. Είχε συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι μπορούσε να δεσμευτεί από τώρα (30/6) με την ΑΕΚ.
Ομως, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που ελέγχει το άμεσο μέλλον του, καθώς θα  μπορούσε για το επόμενο εξάμηνο να τον περιθωριοποιήσει, τη στιγμή που ο παίκτης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και μάλιστα έκανε ντεμπούτο στην στην εθνική ομάδα. Συνεπώς, η υπόθεση μπορούσε να λυθεί μόνο με… ρευστό.  Ολα δείχνουν ότι ο Πανιώνιος προτίμησε να βάλει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του, παρά να ρισκάρει βάζοντας στον «πάγο» τον παίκτη, τον οποίο θα έχανε σε μερικούς μήνες χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα.

Πηγή: ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάλεσμα στη Βρετανία να σεβαστεί την φωνή των πολιτών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωσε Ιβανόφ ο Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης