Εφορία: αναζητούν φοροφυγάδες στα νεκροταφεία της Μεσσηνίας

29 Ιουνίου 2016

Αν μη τι άλλο θυμηδία προκαλεί το έγγραφο που εστάλη από τις εφορίες στους δήμους από τους οποίους ζητείται να ελέγξουν αν στους χώρους των νεκροταφείων δουλεύουν άτομα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται εκ του νόμου.

Το συγκεκριμένο έγγραφο που απέστειλε η ΔΟΥ Καλαμάτας προς όλους τους δήμους της Μεσσηνίας εστάλη μετά από εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, της ανεξάρτητης δηλαδή αρχής που βρίσκεται υπό την προστασία των δανειστών.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται: «Με εντολή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, η Προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας απέστειλε προς όλους τους Δήμους της Μεσσηνίας, μεταξύ των οποίων και προς το Δήμο Καλαμάτας, έγγραφο στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Στην υπηρεσία μας έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών – επώνυμες και ανώνυμες – στις οποίες καταγγέλλεται ότι πολίτες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοιμητήρια των δήμων σας, χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, όπως δήλωση έναρξης δραστηριότητας στην Εφορία, μη έκδοση αποδείξεων κ.λπ. Οι υπηρεσίες που καταγγέλλονται συνήθως είναι πλύσιμο τάφων, άναμμα καντηλιών, εκταφές κ.λπ.. Παρακαλείσθε να ελέγχετε αν εντός των χώρων αυτών δραστηριοποιούνται άτομα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται εκ του νόμου».

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παραλία και Ιστορικό Κέντρο στη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε τέσσερις παραλίες της Καλαμάτας γαλάζιες σημαίες για το 2016

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Μεσσηνία – Οι περιοχές του Νομού που έχουν σημειωθεί οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Θερμοκρασίες πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε το δίκτυο των μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Μεσσηνία την Τετάρτη (12/6).

Καύσωνας/Μεσσηνία : Τους 39,6 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε 7 περιοχές του Νομού

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Τρίτη (11/6) στη Μεσσηνία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σκάλα,

Δείτε επίσης