Αναφορά στον εισαγγελέα για “παρανομίες” στην χωματερή Πύλου

/

Αναφορά στον εισαγγελέα κατέθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Πύλου – Νέστορος, Ηλίας Κανάκης, ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης, καθώς όπως υποστηρίζει αντί να γίνεται αποκατάσταση της χωματερής του Αγίου Νικολάου, επιβαρύνεται με νέα σκουπίδια.

Μεταξύ άλλων στην αναφορά του προς τον εισαγγελέα σημειώνει ο κ. Κανάκης: “Το τελευταίο διήμερο εκτελούνται στον Χ.Α.Δ.Α. Αγίου Νικολάου από εργολάβο, που κατά πληροφορίες έχει εγκαταστήσει η Περιφέρεια, εργασίες αποκατάστασης του ως άνω Χ.Α.Δ.Α..Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών ο εργολάβος με μηχανικά μέσα ανασύρει τα δεματοποιηθέντα σύμμεικτα απορρίμματα, της πάλαι ποτέ λειτουργούσας μονάδας του Δεματοποιητή και τα εναποθέτει στον Χ.Α.Δ.Α., τον οποίο υποτίθεται ότι αποκαθιστά στο πλαίσιο της από την 31.12.2008 υποχρεωτικής παύσης της λειτουργίας του.  Είναι πρόδηλο ότι η απόρριψη των δεματοποιηθέντων σύμμεικτων απορριμμάτων στον Χ.Α.Δ.Α. δεν είναι ενέργεια συμβατή με την έννοια της παύσεως της λειτουργίας του, ούτε άλλωστε αντιστοιχεί σε οποιαδήποτε ενέργεια αποκατάστασης, η οποία προϋποθέτει προγενεστέρως την παύση της λειτουργίας της. Τουτέστιν, οι εργασίες που ενεργούνται στον Χ.Α.Δ.Α. Αγ. Νικολάου είναι παράνομες και μη σχετιζόμενες με την αποκατάσταση του επίμαχου  παρανόμως λειτουργούντος Χ.Α.Δ.Α.».

Σημειώνεται ότι οι φωτογραφίες που παρατίθενται είναι από την χθεσινή δραστηριότητα στην συγκεκριμένη χωματερή.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή επίθεση Τατούλη σε Νίκα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με κυβίστηση στην “αγκαλιά” της ΤΕΡΝΑ ο Νίκας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»