Για «εκλογικό νόμο-οπερέτα» κάνει λόγο η ΝΔ

1 Ιουλίου 2016

«Πολύ σύντομα θα είναι ένας κακός εφιάλτης που οι Έλληνες θα θέλουν να ξεχάσουν για πάντα», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την κυβέρνηση, στην οποία επιτίθεται για το θέμα του εκλογικού νόμου.

«Την ημέρα που σε εκατομμύρια Έλληνες πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις από την ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή δίνει στη δημοσιότητα τις παρεμβάσεις της για τη διαμόρφωση ενός εκλογικού νόμου-οπερέτα. Βαθιά απομονωμένη από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αναζητεί συνενόχους στην επιχείρηση πολιτικής σωτηρίας της. Δεν θα τα καταφέρει», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποτάμι: «Θεσμικό έγκλημα» η πρόταση για τον εκλογικό νόμο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος εκλογικός νόμος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Υπουργείο Παιδείας: Η υπόθεση της απώλειας της εκπαιδευτικού θα εξεταστεί με σοβαρότητα, θεσμική ευθύνη και σεβασμό

Ανακοίνωση για την υπόθεση της απώλειας της εκπαιδευτικού Σοφίας Χρηστίδου, εξέδωσε νωρίτερα σήμερα, Τέταρτη, το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Στην ανακοίνωση

Δείτε επίσης