Επίθεση της Γ. Κοζομπόλη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

/

Επίθεση στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών εξαπέλυσε η βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρος, Γιώτα Κοζομπόλη.

Συγκεκριμένα, η κα Κοζομπόλη αναφέρει σε ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο fb: «Καλό κι’ αυτό! Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, αντιδρά στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με το οποίο καταργείται το δικαστικό ένσημο στις αναγνωριστικές αγωγές, μειώνεται στις εργατικές διαφορές και μειώνονται όλα τα παράβολα και τέλη ενδίκων βοηθημάτων και δικαστικών πράξεων(υποβολής μήνυσης, άσκηση έφεσης κλπ), ισχυριζόμενος, ότι τα μέτρα έχουν αποκλειστικά εισπρακτικό χαρακτήρα! Φανταστείτε και να θεσπίζονταν νέα τέλη.

Ο ίδιος Σύλλογος, αντιδρά επίσης και σε άλλο νομοσχέδιο του ίδιου Υπουργείου, με το οποίο διευρύνεται η ομάδα των δικαιούχων νομικής βοήθειας και εξορθολογίζεται ο τρόπος παροχής νομικής βοήθειας, ώστε και να ωφελούνται περισσότεροι, αλλά και οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν την εκπροσώπησή τους, να εναλλάσσονται με διαφάνεια.

Και να θέλεις, πώς να πιστέψεις, ότι ο ΔΣΑ, τις αποφάσεις για αποχή των δικηγόρων, επί έξι και πλέον μήνες, τις παίρνει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα τα δικαιώματα των μελών του; Πολύ περισσότερο της κοινωνίας;”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξανάσμιξε “ιστορικό” δίδυμο ποδοσφαιριστών της “Μαύρης Θύελλας”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μεσσήνια Θ. Γιαρένη θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Χαρίτση προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών: «Επιτακτική η ανάγκη ανέγερσης σχολικής μονάδας για την στέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμάτας»

Ερώτηση στην Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης,

Συναντήσεις Γερονικολού για τα αγροτικά ζητήματα της Τριφυλίας: «Οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ οδήγησαν σε στασιμότητα και αδιέξοδα», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Με αγρότες της Τριφυλίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), Αντώνη Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε