Στην Πολιτική Γραμματεία της Λαϊκής Ενότητας ο Θ. Πετράκος

3 Ιουλίου 2016

Συνεδρίασε το νέο Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑ.Ε, που εξελέγη από την πρόσφατη Iδρυτική Συνδιάσκεψη της, με ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου Γραμματέα και Πολιτικής Γραμματείας του Πολιτικού Συμβουλίου .

Στο Πολιτικό Συμβούλιο υπεβλήθη πρόταση να αναλάβει τη θέση του Γραμματέα ο Παναγ. Λαφαζάνης, ο οποίος τελικά ήταν και η μόνη υποψηφιότητα. Ο Παναγ. Λαφαζάνης εξελέγη Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου με 79 ψήφους υπερ και 22 λευκά στους 101 ψηφισάντες. Για την Πολιτική Γραμματεία εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων τα εξής 20 μέλη της: Δημήτρης Στρατούλης, Σόφη Παπαδόγιαννη, Στάθης Λεουτσάκος, Δημήτρης Κοντός, Γιάννης Δούκας, Παναγιώτης Μαντάς, Θανάσης Πετράκος, Γιάννης Τόλιος, Τάσος Κανταράς, Δέσποινα Σπανού, Παναγιώτης Μωράκης, Νίκος Γαλάνης, Περικλής Ζήκας, Παναγιώτης Σωτήρης, Χρήστος Τουλιάτος , Μαρία Μπόλαρη, Αντώνης Νταβανέλος, Γιώργος Σαπουνάς, Δημήτρης Σαραφιανός, Βασίλης Θεοφανόπουλος.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τάζουν 850 ευρώ για ψώνια σε super markets της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξανάσμιξε “ιστορικό” δίδυμο ποδοσφαιριστών της “Μαύρης Θύελλας”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης