Η καλύτερη πεντάδα της σεζόν στην A1

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία πεντάδα της σεζόν της Α1 όπως διαμορφώθηκε μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές και αρχηγοί των 14 ομάδων (που διαμορφώνουν σε ποσοστό 60% το τελικό αποτέλεσμα), εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και οι φίλαθλοι. Συγκεκριμένα η καλύτερη πεντάδα αποτελείται από τους Βασίλη Σπανούλη (Ολυμπιακός), Δημήτρη Διαμαντίδη (Παναθηναϊκός), Οκάρο Ουάιτ (Αρης), Γιώργο Πρίντεζη (Ολυμπιακός) και Λουκά Μαυροκεφαλίδη (ΑΕΚ).
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP του πρωταθλήματος, Βασίλης Σπανούλης, ήταν πρώτος στις προτιμήσεις των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων και των δημοσιογράφων στην ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα. Συγκέντρωσε 25 ψήφους στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών και 21 σε εκείνη των δημοσιογράφων, ενώ πήρε 958 στην ψηφοφορία του κοινού.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συγκέντρωσε 16 ψήφους στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων, 16 σε εκείνη των εκπροσώπων των ΜΜΕ και 646 στην ψηφοφορία του κοινού.
Ο Οκάρο Ουάιτ ήταν δεύτερος σε προτιμήσεις στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων (19 ψήφοι), και σε εκείνη των δημοσιογράφων (16), ενώ ήταν πρώτος στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού (1.030 ψήφοι).
Ο Γιώργος Πρίντεζης συγκέντρωσε 13 ψηφούς στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων, 11 σε εκείνη των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και 870 στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού.
Τέλος, ο  Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συγκέντρωσε 11 ψήφους στις προτιμήσεις των προπονητών και αρχηγών των 14 ομάδων, 8 στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων και 559 σε εκείνη του φίλαθλου κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τέσσερα χρόνια στη Μάντσεστερ Γ. ο Μχιταριάν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μέσι καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση για φορολογική απάτη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ