Ο Μέσι καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση για φορολογική απάτη

6 Ιουλίου 2016

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, καταδικάστηκε σε 21 μήνες φυλάκιση, αφού δικαστήριο στη Βαρκελόνη τον έκρινε ένοχο για τρεις κατηγορίες για φορολογική απάτη, όπως ανακοινώθηκε σχετικά.

Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης τον πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Χόρχε, σε 21 μήνες φυλάκιση για τα ίδια τρία εγκλήματα. Στις ποινές μπορεί να ασκηθεί έφεση στο ισπανικό ανώτατο δικαστήριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, η έκτιση ποινής φυλάκισης κάτω από δύο χρόνια μπορεί γίνει υπό επιτήρηση, δηλαδή ο Μέσι και ο πατέρας του είναι απίθανο να μπουν στη φυλακή.

Το δικαστήριο διέταξε ο Μέσι να πληρώσει ένα πρόστιμο της τάξης των 2 εκατ. ευρώ και ο πατέρας του 1,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΗ my home gas control
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η καλύτερη πεντάδα της σεζόν στην A1

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

L’ equipe: “Ο Μαζουακού συζητά με Λιόν”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νικολάς Τσορνομάζ στη Μαύρη Θύελλα

Την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού, με Ιταλικό διαβατήριο, Νικολάς Τσορνομάζ, ανακοίνωσε την Κυριακή η ΠΑΕ Καλαμάτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Καλαμάτα

Δείτε επίσης