Π. Νίκας: Και με απλή αναλογική δήμαρχος θα ήμουν

Με την φράση «και με την απλή αναλογική δήμαρχος θα ήμουν» απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στο ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Νίκας εξέφρασε την αντίθεσή του με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «όσοι τα υποστηρίζουν αυτά το κάνουν από ιδιοτέλεια».

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Καλαμάτα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να κυβερνηθεί τόσο ο τόπος όσο και οι αυτοδιοικητικοί οργανισμοί. «Πρέπει να υπάρχουν σταθερές κυβερνήσεις και όχι κατακερματισμός του πολιτικού συστήματος» τόνισε αρχικά ο κ. Νίκας, ο οποίος συνεχίζοντας σημείωσε: «Αν επικρατήσουν αυτές οι λογικές πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγηθούμε σε πολιτικούς εκβιασμούς. Αυτά εφαρμόστηκαν και στην Ιταλία και τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Και ο τόπος αλλά και οι δήμοι θα πρέπει να κυβερνηθούν με όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη έκφραση της λαϊκής βούλησης».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Νίκας: Αναγκαία η πολιτική ύπαρξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Σήκωσε το γάντι” ο Κωνσταντινέας και απαντά στη «γαλάζια παροικία” της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης στην Ανάληψη – Tι είπε στην ομολογία του ο 50χρονος κατηγορούμενος για την 49χρονη πρώην σύζυγό του – Βαριές οι κατηγορίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που σχετίζονται με την επίθεση που δέχθηκε μια 49χρονη γυναίκα, νωρίς το