«Θα είμαι υποψήφιος επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης»

/

Την θέλησή του να είναι υποψήφιος αρχηγός του νέου σχήματος στην κεντροαριστερά, αν και εφόσον προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για την μετατροπή του σε κόμμα, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, από την Καλαμάτα όπου και βρέθηκε σήμερα.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, σημείωσε ότι στόχος είναι εντός του 2016 να προχωρήσουν οι διαδικασίες για ένα ενιαίο σοσιαλδημοκρατικό φορέα, του οποίου ο επικεφαλής θα εκλεγεί από τη βάση. «Θα είμαι υποψήφιος για επικεφαλής, στο βαθμό που θα προχωρήσουν οι συγκεκριμένες διαδικασίες» ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι στην Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν χωρούν προσωπικές ατζέντες αλλά χρειάζονται συγκροτημένες πολιτικές πλατφόρμες.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παράλληλα απάντησε και στα πυρά που έχει δεχθεί από το ΠΑΣΟΚ για το θέμα της απλής αναλογικής σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στον συνασπισμό κομμάτων και πολιτικών κινήσεων, αναφέροντας ότι είναι θεμιτές οι διαφορετικές απόψεις. «Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Οσόν αφορά στο αποτέλεσμα της επίσκεψής του στη Μεσσηνία υπογράμμισε ότι στόχος είναι να αναδειχθεί η ανάγκη της περιφερειακής ανάπτυξης, τομέα στον οποίο η Καλαμάτα και η Μεσσηνία μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο. «Ο νομός Μεσσηνίας έχει όλα τα προσόντα να συμβάλει καθοριστικά σε αυτό το στοίχημα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι είναι κομβικής σημασίας να αναπτυχθούν τομείς της οικονομίας όπως η γεωργία και ο τουρισμός. Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναφέροντας ότι είναι μια κυβέρνηση που τα κάνει όλα λάθος, καθώς δεν έχει κανένα σχέδιο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε το δημαρχείο της Καλαμάτας, το Επιμελητήριο και την ένωση αγροτικών συνεταιρισμών

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύσκεψη για παρεμβάσεις σε παραλία και Ιστορικό Κέντρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην αρχαία πόλη της Ίκλαινας ο πρόεδρος της δημοκρατίας (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ