Δήμαρχοι Μεσσηνίας: Δεξιοί στον τόπο τους «αριστεροί» στην Αθήνα!

/

Στην Αθήνα: δήμαρχοι της Μεσσηνίας παριστάνουν τους «φιλοκυβερνητικούς», προκειμένου να απολαύσουν, όπως οι ίδιοι νομίζουν, την εύνοια της κυβέρνησης. Στη Μεσσηνία: οι ίδιοι δήμαρχοι σηκώνουν δεξιά «παντιέρα» καταθέτοντας τα κομματικά τους διαπιστευτήρια στον μπαμπά – κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία!

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει σε κυβερνητικά στελέχη που έρχονται σε επαφή με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Μεσσηνίας, το φαινόμενο δήμαρχοι να «παριστάνουν» τους φιλοκυβερνητικούς στους διαδρόμους και τα γραφεία των υπουργείων, προκειμένου να κερδίσουν – έτσι πιστεύουν οι ίδιοι- την εύνοια κυβερνητικών παραγόντων.

Το φαινόμενο έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που, πλέον, προκαλεί θυμηδία σε πολλές πολιτικές ηγεσίες υπουργείων. Μάλιστα, συγκεκριμένοι δήμαρχοι του νομού έχουν γίνει «ανέκδοτα» στα χείλη υπουργών και άλλων αξιωματούχων των υπουργείων, καθώς η πολιτική τους συμπεριφορά θυμίζει «βλαχοδήμαρχους» άλλων δεκαετιών που έκαναν τα πάντα, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στην εξουσία.

Στην Τσακώνα βάζουν το δεξιό κοστούμι!

Βεβαίως οι ίδιοι δήμαρχοι, που στην Αθήνα και στις επισκέψεις τους στα υπουργεία παριστάνουν του «φιλοκυβερνητικούς», φροντίζουν κατά την επιστροφή τους στη βάση τους, στη Μεσσηνία, να ξαναφορέσουν το κοστούμι του δεξιού δημάρχου. Από την Τσακώνα και μετά επανέρχονται στην …τάξη και γίνονται πάλι τα καλά παιδιά της γαλάζιας παράταξης.

Στην Αθήνα «γλείφουν», στη Μεσσηνία βρίζουν

Έτσι έχουμε το φαινόμενο αρκετοί δήμαρχοι της Μεσσηνίας με την επιστροφή τους στο Νομό να μεταλλάσσονται πάλι σε αυτό που πραγματικά είναι. Από δήμαρχοι που «γλείφουν», σε δημάρχους που βρίζουν! Προκειμένου, μάλιστα, να πείσουν το κομματικό τους ακροατήριο υιοθετούν απίστευτες κορώνες κατά της κυβέρνησης με κάθε ευκαιρία σε μια αυτόβουλη κατάθεση κοινωνικών φρονημάτων, με στόχο να μην υπάρξει καμία αμφισβήτηση του κομματικούς τους πατριωτισμού.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Χρυσή» η Κατερίνα Στεφανίδη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σκληρή ανακοίνωση Κανάκη: “Επικίνδυνος ο Δ. Καφαντάρης”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Χαρίτσης: Την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να δώσουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στους «γαλάζιους» εκπροσώπους της στην αυτοδιοίκηση την απάντηση που τους αξίζει!

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά την αυτοδιοίκηση, έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας