ΙΚΑ Καλαμάτας: «Χάθηκαν» 100.000 ευρώ, ψάχνουν τον υπάλληλο

/

Περισσότερα από 100.000 ευρώ «ψάχνουν» τα αρμόδια κλιμάκια του ΙΚΑ, καθώς έχει εντοπιστεί «τρύπα» στα οικονομικά του υποκαταστήματος της Καλαμάτας.

Το θέμα ανέδειξε σήμερα η εφημερίδα «Ελευθερία» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το messiniapress ο έλεγχος έχει εντοπίσει ένα κενό που προσεγγίζει, ίσως και να ξεπερνά, τις 100.000 ευρώ. Μάλιστα, μετά από τους πρώτους ελέγχους που έγιναν, το κενό αυτό φαίνεται να έχει προκληθεί από συγκεκριμένο υπάλληλο του υποκαταστήματος στην Καλαμάτα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλα τα στοιχεία δείχνουν την εμπλοκή ενός υπαλλήλου, τα αρμόδια κλιμάκια που διενεργούν τον έλεγχο ψάχνουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν στην υπόθεση υπεξαίρεσης να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

«άφαντος» ο υπεύθυνος

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες ο άνθρωπος που φέρεται με τα πρώτα στοιχεία να εμπλέκεται στην υπόθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν εμφανίζεται στην εργασία του. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο υπάλληλος κάνει χρήση κανονικής άδειας ή όχι, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι για αρκετό καιρό δεν ευρίσκεται στη θέση του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εντολή Τατούλη: «Μείνετε μακριά από τα κόμματα”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: Σύλληψη φοροφυγά με 4 σε βάρος του εντάλματα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ