ΝΔ: “Ο κ. Παππάς θέλει να γίνει αυτοκράτορας των ΜΜΕ”

9 Ιουλίου 2016

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε σήμερα η ΝΔ καταγγέλοντας ότι “ο υπουργός – υπερκαναλάρχης κ. Παππάς και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στήνουν σύστημα διαπλοκής”.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ υποστηρίζει ότι με τους χειρισμούς του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Παππάς παραβιάζει την συνταγματική τάξη και προσθέτει πως “ό,τι και να κάνουν και ό,τι και να ονειρεύονται, η συνταγματική τάξη πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”.

Στην ανακοίνωση της αναφέρει ακόμη ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή. Είναι υπέρ της διαφάνειας.  Είναι υπέρ του σεβασμού της συνταγματικής τάξης και του δικαιώματος της αχειραγώγητης και ελεύθερης ενημέρωσης. Το Σύνταγμα μας είναι σαφές. Η αδειοδότηση και η εποπτεία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο ο κ. Παππάς απαξίωσε, προκειμένου να γίνει ο ίδιος νέος “αυτοκράτορας” των Μέσων Ενημέρωσης.  Η θέση μας από την πρώτη στιγμή είναι ξεκάθαρη και δεν αλλάζει. Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο κ. Παππάς και η παρέα του”.

Πηγή: ΑΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Εισόδημα Αλληλεγγύης παρουσίασε η Θεανώ Φωτίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα συνεχιστεί ως έχει

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μ. Βορίδης για υποψηφιότητα Μπελέρη: Να αποσταλεί ηχηρό μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε την παραβίαση του κράτους δικαίου

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη κυριάρχησε σε μεγάλο μέρος της ωριαίας συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι». Από

Δείτε επίσης