Ταξίδι στην Κίνα με στόχο το “άνοιγμα” της αγοράς για την Costa Navarino

/

Δηλώσεις στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) έκανε ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ιδιοκτήτης της Costa Navarino, σε σχέση με το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα. Το σημαντικό που προκύπτει από τις δηλώσεις του επιχειρηματία είναι ότι ξεκίνησαν επαφές, προκειμένου να υπάρξει τουριστικό ρεύμα από την Κίνα προς τη Μεσσηνία και την Costa Navarino.  

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος ήταν ένας από τους πολλούς επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο εν λόγω ταξίδι και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε

«Καταρχήν είναι σημαντικό που ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν περαιτέρω επενδύσεις από την Cosco στο λιμάνι του Πειραιά. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για την οικονομία της Ελλάδος γενικότερα, και ιδιαίτερα στο θέμα των κατασκευών, σε μια περίοδο που έχουμε θέμα με τις κατασκευές. Και επίσης νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό το ότι γίνανε πολλές συζητήσεις για τα θέματα του τουρισμού, τα οποία είναι σημαντικά για τη χώρα μας».

Σε ότι αφορά στην Costa Navarino και τον τουρισμό ο κ. Κωνσταντακόπουλος, σημείωσε: «Έγιναν κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις με μια μεγάλη εταιρεία, αλλά επειδή ακόμα δεν υπάρχουν αποτελέσματα θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ. Μάλιστα η μια συζήτηση ξεκίνησε από την Enterprise Greece και συνεχίζεται- δηλαδή ξεκίνησε πριν την επίσκεψη, έγιναν συναντήσεις κατά την επίσκεψη και έχουν σχεδιαστεί και συναντήσεις μετά την επίσκεψη».

Καταλήγοντας ο κ. Κωνσταντακόπουλος αναφερόμενος γενικά στα αποτελέσματα του ταξιδιού, τόνισε: «Το κλίμα ήταν θετικό, ήταν καλό, ναι. Πάντα αυτές οι επισκέψεις είναι σημαντικές γιατί δημιουργούν ένα κλίμα καλών σχέσεων, εμπιστοσύνης και θέλησης για επενδύσεις».

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άμεση ιδιωτικοποίηση του κτιρίου “Αλειφέρη” στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τουρκία: 17χρονος σκότωσε τρεις αστυνομικούς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ