Δ. Πύλου – Νέστορος: 20.000 ευρώ για κινητά, 6.000 ευρώ για κοινωνική πολιτική!

/

Απίστευτα στοιχεία βρίσκει κανείς στα στοιχεία εκτέλεσης των προϋπολογισμών των δήμων. Στο δήμο Πύλου – Νέστορος, για παράδειγμα η πληρωμή λογαριασμών κινητής τηλεφωνίας είναι τριπλάσια από το κόστος της …κοινωνικής πολιτικής του δήμου!

Συγκεκριμένα από τα αποτελέσματα της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου για τους πρώτους 6 μήνες του έτους 2016, προκύπτει ότι έχει προϋπολογισθεί το ποσό των 20.080 ευρώ για την πληρωμή κινητών τηλεφώνων (!) την ίδια στιγμή που για την …κοινωνική πολιτική του δήμου και την καταβολή χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους δημότες, έχει προϋπολογισθεί το …αστρονομικό ποσό των 6.000 ευρώ! Σημειώνεται επίσης ότι τους πρώτους έξι μήνες στον ίδιο δήμο διέθεσαν για την πληρωμή κινητών 541 ευρώ το μήνα (3.249 ευρώ), την ίδια στιγμή που για την συνδρομή των απόρων του δήμου διατέθηκαν 0 ευρώ! Προφανώς είτε στο δήμο Πύλου – Νέστορος δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να έχει ανάγκη την συνδρομή του δήμου, είτε τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν τα μέλη της δημοτικής αρχής και ο δήμαρχος είναι πιο σημαντικά από την στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Aegean για την αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας – Θεσσαλονίκης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Δεν μπορεί ο άνθρωπος του Σαμαρά να μιλάει εξ’ ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»