«Άδειασμα» του υπουργείου πολιτισμού στο δήμο Τριφυλίας

/

Χωρίς τιμώμενα πρόσωπα, δυστυχώς για τη δημοτική αρχή Τριφυλίας, θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Χριστιάνους.

Σημειώνεται ότι ο δήμος Τριφυλίας σχεδίαζε «καπέλωμα» της εκδήλωσης, προκειμένου ο δήμος να «τιμήσει» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Για του λόγου του αληθές παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου του Υπουργείου στο οποίο δεν αναφέρεται τίποτα για τις …φιέστες που ετοίμαζε ο δήμος Τριφυλίας. «Tα θυρανοίξια του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στους Χριστιάνους Τριφυλίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, θα τελεστούν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ., από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο. Η απόδοση του μνημείου στο κοινό θα γίνει από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας δια της Προϊσταμένης κ. Ευαγγελίας Μηλίτση-Κεχαγιά. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελλα και η παρουσίαση των αναστηλωτικών εργασιώn από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναστήλωσης κ. Θεμιστοκλή Βλαχούλη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Έργων κ. Ιωάννα Καράνη. Στη συνέχεια θα γίνει ξενάγηση στον κυρίως ναό και το επισκοπείο από την κ. Ε. Μηλίτση και τον κ. Θ. Βλαχούλη».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο «στόχαστρο» συμφερόντων “φιλέτα” της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις …καταγγελίες για το σκάνδαλο Siemens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο «Φωτεινή» έως το Φιλοξένια για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας), προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε