Αναστάτωση στην Καλαμάτα από τα «μαιμού» nike και adidas

13 Ιουλίου 2016

Αναστάτωση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καλαμάτας μετά τη δημοσιοποίηση είδησης που σχετίζεται με τον εντοπισμό «μαϊμού» προϊόντων σε κατάστημα της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας συνελήφθησαν στην Καλαμάτα ένας 69χρονος και μια 35χρονη, ως υπεύθυνος και ιδιοκτήτρια αντίστοιχα καταστήματος, στο οποίο βρέθηκαν «μαιμού» 39 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία τα εν λόγω παπούτσια είχαν αξία 11 ευρώ και τα πωλούσαν έναντι 70 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις των καταστηματαρχών, ειδικά εκείνων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υπόδησης. Αυτό γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καταστηματάρχες, ο τρόπος με τον οποίο έχει παρουσιαστεί η είδηση δεν αποσαφηνίζει ποιο είναι το κατάστημα με αποτέλεσμα να «μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί». Καταστηματάρχες που εξέφρασαν τον σκεπτικισμό τους για το θέμα στο messiniapress, σημείωναν ότι κατανοούν πόσο ευαίσθητο είναι το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων, όπως επίσης αντιλαμβάνονται τη σημασία της αρχής του τεκμηρίου της αθωότητας, ωστόσο τόνιζαν ότι σε μια πόλη σαν την Καλαμάτα η δημοσιοποίηση τέτοιών στοιχείων προκαλεί προβλήματα σε όλους. «Σεβόμαστε τα δεδομένα όλων των ανθρώπων, αλλά από την άλλη δεν μπορούν μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά» ανέφεραν επαγγελματίες του κλάδου της υπόδησης στην Καλαμάτα.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόστιμο της επιθεώρησης εργασίας στο δήμο Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μ. Μάκαρης: Σχεδιάζουν ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ με αυξημένα τέλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στις περιοχές με τις υψηλότερες τιμές πώλησης εξοχικών η Μεσσηνία: Μεθώνη, Καλαμάτα και Μάνη στις πιο ακριβές – Ακολουθούν Κορώνη και Κυπαρισσία [πίνακες]

Ανοδική πορεία ακολούθησαν οι μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών τους πρώτους μήνες του 2024, στις δημοφιλείς για αγορά εξοχικού περιοχές της Ελλάδας,

Δείτε επίσης