Αναστάτωση στην Καλαμάτα από τα «μαιμού» nike και adidas

/

Αναστάτωση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καλαμάτας μετά τη δημοσιοποίηση είδησης που σχετίζεται με τον εντοπισμό «μαϊμού» προϊόντων σε κατάστημα της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας συνελήφθησαν στην Καλαμάτα ένας 69χρονος και μια 35χρονη, ως υπεύθυνος και ιδιοκτήτρια αντίστοιχα καταστήματος, στο οποίο βρέθηκαν «μαιμού» 39 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία τα εν λόγω παπούτσια είχαν αξία 11 ευρώ και τα πωλούσαν έναντι 70 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις των καταστηματαρχών, ειδικά εκείνων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υπόδησης. Αυτό γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν καταστηματάρχες, ο τρόπος με τον οποίο έχει παρουσιαστεί η είδηση δεν αποσαφηνίζει ποιο είναι το κατάστημα με αποτέλεσμα να «μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί». Καταστηματάρχες που εξέφρασαν τον σκεπτικισμό τους για το θέμα στο messiniapress, σημείωναν ότι κατανοούν πόσο ευαίσθητο είναι το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων, όπως επίσης αντιλαμβάνονται τη σημασία της αρχής του τεκμηρίου της αθωότητας, ωστόσο τόνιζαν ότι σε μια πόλη σαν την Καλαμάτα η δημοσιοποίηση τέτοιών στοιχείων προκαλεί προβλήματα σε όλους. «Σεβόμαστε τα δεδομένα όλων των ανθρώπων, αλλά από την άλλη δεν μπορούν μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά» ανέφεραν επαγγελματίες του κλάδου της υπόδησης στην Καλαμάτα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόστιμο της επιθεώρησης εργασίας στο δήμο Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μ. Μάκαρης: Σχεδιάζουν ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ με αυξημένα τέλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ