Μετά την “κωλοτούμπα” σειρά έχουν οι “τζάμπα μαγκιές” του Νίκα

/

Την δυσχερή πολιτική θέση στην οποία έχει βρεθεί ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, επιβεβαιώνει η σημερινή επίθεση που εξαπέλυσε, κατά τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο κ. Νίκας μετά την μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα που έκανε τις προηγούμενες ημέρες και από θιασώτης της τοπικής διαχείρισης έγινε υποστηρικτής της κεντρικής διαχείρισης και της λύσης Τατούλη, προφανώς, νιώθει την ανάγκη να ξεφύγει από την δύσκολη πολιτική θέση στην οποία βρίσκεται, ανακαλύπτοντας αντιπάλους!

Σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας επανήλθε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων εξαπολύοντας επίθεση κατά τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν σταθερά την τοπική διαχείριση. Ο κ. Νίκας, μάλιστα, μίλησε για «τζάμπα μάγκες» αναφερόμενος στα στελέχη του κυβερνόντος κόμματος. Είναι πασιφανές πιά ότι ο κ. Νίκας εκτελεί πλήρως τη γραμμή Τατούλη, υπηρετώντας απαρέγκλιτα τις πολιτικές του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, προσπαθώντας να παραστήσει το «καλό παιδί». Η επίθεση, δε, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια ακόμα «τζάμπα μαγκιά» του δημάρχου Καλαμάτας, ο οποίος ακόμα δεν έχει εξηγήσει πειστικά τι είναι εκείνο που τον ώθησε στο να κάνει τη μεγάλη πολιτική κωλοτούμπα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Έγκλημα» Καφαντάρη κατά του δήμου Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Έλιωσαν» τους φαντάρους για να κάνουν φιέστα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ