Λύση Κωνσταντινέα στα προβλήματα αστυνόμευσης του Νομού

/

Σημαντικές επαφές, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα στην αστυνόμευση συγκεκριμένων περιοχών του νομού μας πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας.  Επαφές που, τελικά, είχαν συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Νομό.

Ο κ. Κωνσταντινέας, που ουσιαστικά έχει πάρει “πάνω” του το συγκεκριμένο ζήτημα, σε συνεργασία με στελέχη του υπουργείου προστασίας του πολίτη κατάφερε να εξασφαλίσει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του νομού και περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα ζητήματα (βλέπε περιοχή Τριφυλίας). Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ο βουλευτής, μαζί με στελέχη του Υπουργείου και αξιωματικούς της αστυνομίας θα παρουσιάσουν επίσημα τον σχεδιασμό που έχει γίνει, καθώς και τις πρόνοιες ώστε να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα. Ειδικά, δε, για την περιοχή της Τριφυλίας θα ανακοινωθεί συγκεκριμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μάλιστα έχει εξασφαλιστεί για την περιοχή η λειτουργία κινητής μονάδας, η οποία θα έχει σημαντικό κομμάτι της ευθύνης στην αστυνόμευση της περιοχής.

Απαντήσεις με έργα

Ο εν λόγω σχεδιασμός και η ανακοίνωσή του τις επόμενες μέρες στη Μεσσηνία, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο βουλευτής Μεσσηνίας από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως από στελέχη της γαλάζιας παράταξης στην Τριφυλία (δήμαρχος Τριφυλίας κλπ). Σημειώνεται ότι οι σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις έρχονται σε μια στιγμή που τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν “ανέβει στα κεραμίδια” προσπαθώντας να αποδείξουν ότι οι κυβερνητικές πολιτικές οδηγούν σε μείωση της αστυνόμευσης στην περιοχή. Υπήρξαν, δε, και προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο του κ. Κωνσταντινέα που ξεπερνούσαν κάθε όριο πολιτικού πολιτισμού. Ως εκ τούτου, με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η επανατοποθέτηση των συγκεκριμένων στελεχών της ΝΔ, μετά την ανακοίνωση των λύσεων στο ζήτημα της αστυνόμευσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Πόλεμο” με τη Μεσσήνη προκαλεί ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Θαλάσσια χελώνα σε παραλία της Καλαμάτας χάνει τον προσανατολισμό της (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης