“Πόλεμο” με τη Μεσσήνη προκαλεί ο δήμαρχος Καλαμάτας

/

Αντιδράσεις προκαλούν στο δήμο Μεσσήνης οι κινήσεις του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, σχετικά με το έργο που αφορά τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Η εμμονή, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη του δήμου Μεσσήνης, του κ. Νίκα να πιέζει με κάθε ευκαιρία στελέχη της κυβέρνησης, προκειμένου η υλοποίηση του έργου να έχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αγνοώντας τις δικές τους θέσεις είναι “αιτία πολέμου”!

Μάλιστα στελέχη του δήμου Μεσσήνης, με αφορμή χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καλαμάτας για τον εν λόγω δρόμο(βλέπε φωτο), σημειώνουν ότι “για πολλοστή φορά ο κ. Νίκας προσπαθεί να προκαταβάλει τις εξελίξεις και να επιβάλει καταστάσεις που δεν συνάδουν ή δεν έχουν συζητηθεί στο δήμο μας. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ. Νίκα δείχνει δύο πράγματα: Ότι δεν σέβεται το δήμο μας και ότι για άγνωστους λόγους προσπαθεί να βγει μπροστά από τις εξελίξεις”.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά της δημοτικής αρχής Μεσσήνης το μήνυμα που έχουν περάσει προς όλες τις κατευθύνσεις είναι ότι οι όποιες εξελίξεις αφορούν το έργο θα συζητηθούν πρώτα και κύρια με τη δημοτική αρχή της πόλης. “Όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν, όσο και αν κάποιοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια, τελικά το έργο θα γίνει μόνο αν και εφόσον συμφωνήσει ο δήμος Μεσσήνης” αναφέρουν μέλη της δημοτικής αρχής.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΓ Υποδομών: τον Οκτώβριο παραδίδεται ο περιμετρικός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λύση Κωνσταντινέα στα προβλήματα αστυνόμευσης του Νομού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ