Δήμαρχος παρά τω …Σαμαρά ο Δημήτρης Καφαντάρης

/

Άφαντος, στην κυριολεξία, είναι ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, από τα σημαντικά προβλήματα του δήμου του, ιδίως από αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων. Την ίδια στιγμή κάνει αισθητή την παρουσία του στο πλευρό του πρώην αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, συνοδεύοντας τον πρώην πρωθυπουργό σε παλαιοκομματικές επικοινωνιακές φιέστες.  

Θα περίμενε κανείς ότι με τη δημοσιοποίηση στοιχείων που βάζουν θέμα δημόσιας υγείας στο δήμο Πύλου – Νέστορος, ο δήμαρχος της περιοχής θα είχε την ευαισθησία να απευθυνθεί στους δημότες του, προκειμένου να ξεδιαλύνει τέτοιου είδους θέματα, δείχνοντας ότι έχει, τουλάχιστον, την στοιχειώδη ευαισθησία. Αντιθέτως, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος όχι μόνο δεν απαντά σε τέτοιου είδους ζητήματα, αλλά προτιμά να παριστάνει τον δήμαρχο “παρά τω Σαμαρά”, συμμετέχοντας σε επικοινωνιακά “πανηγύρια”.

Η χωματερή – “βόμβα” 

Μόλις πριν από λίγες ώρες στο φως της δημοσιότητας ήρθαν, τόσο από την εφημερίδα “Ελευθερία” όσο και από το messiniapress, αποκαλυπτικά στοιχεία σε σχέση με τη χωματερή της Πύλου. Το σημαντικότερο όλων είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική έκθεση της αρμόδιας επιτροπής της περιφέρειας Πελοποννήσου, ότι υπάρχει ζήτημα με τη δημόσια υγεία από την ανεξέλεγκτη λειτουργία της. Και ενώ τα στοιχεία αυτά δημοσιοποιήθηκαν, προκαλώντας προβληματισμό στους κατοίκους της περιοχής, και ενώ ο εισαγγελέας έχει παρέμβει για το θέμα, ο κ. Καφαντάρης είναι άφαντος. Δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση, δεν έχει εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση, δεν εμφανίστηκε κάν στην επιτροπή διαβούλευσης για την διαχείριση των απορριμμάτων, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο δήμο του!  

Βόλτες με τον Σαμαρά  

Και ενώ από τα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα του δήμου του ο κ. Καφαντάρης απουσιάζει, δίνει το βροντερό παρόν σε επικοινωνιακές φιέστες με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ενώ δηλαδή έχουν αρθεί σημαντικά ζητήματα για το δήμο και τους κατοίκους του εκείνος προτιμά να κάνει “βόλτες” με τον πρώην Πρωθυπουργό, δείχνοντας ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα πραγματικά προβλήματα του δήμου του. Χαρακτηριστικό, δε, είναι το γεγονός ότι ενώ ο κ. Καφαντάρης δεν λέει λέξη για το ζήτημα της χωματερής του Αγίου Νικολάου, είναι λαλίστατος για τις φιέστες τις δικιές του αλλά και του κ. Σαμαρά, φροντίζοντας να τις προβάλει μέσω της επίσημης σελίδας του στο fb.  Δείτε πιο κάτω τις αναρτήσεις του κ. Καφαντάρη για να καταλάβετε πως αξιολογεί τα προβλήματα του δήμου του:

 

Ανάρτηση και φωτογραφίες από την επίσκεψη Σαμαρά:

Untitled-14

Ανάρτηση και φωτογραφίες μέχρι και από ραδιοφωνική συνέντευξη:

Untitled-12

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φεστιβάλ Χορού: “Πρεμιέρα” με την παράσταση “Links”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Πάγωσε” τα οικονομικά συμφέροντα της Μεσσηνίας ο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου