Δημοτική προπαγάνδα για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος δια χειρός Νίκα

Σε μετρ της προπαγάνδας εξελίσσεται ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, ακόμα και εθιμοτυπικές επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στο δήμο, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις σε σοβαρά ζητήματα.  

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η σημερινή ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας για την εθιμοτυπική επίσκεψη δύο στελεχών της κυβέρνησης, του υφυπουργού οικονομίας Αλέξη Χαρίτση και του υφυπουργού εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα, στο δήμο την περασμένη Παρασκευή.  

Η ανακοίνωση  

Σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας: “Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2016, πριν την πρεμιέρα του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Αλέξανδρος Χαρίτσης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Μπαλάφας, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, κατασκευής του άξονα Καλαμάτας – Ριζομύλου με νέα χάραξη και δημιουργίας ανοιχτού θεάτρου στην Καλαμάτα”.

Η προπαγάνδα

Όλο του “ζουμί” της ανακοίνωσης βρίσκεται στην αναφορά για τη νέα χάραξη του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος. Όπως προκύπτει από την διατύπωση οι δύο υφυπουργοί δεν συζήτησαν γενικά το θέμα του οδικού άξονα, αλλά συζήτησαν τη νέα χάραξη του δρόμου! Αν όντως συνέβη, τότε ο υφυπουργός οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης έλεγε ψέματα στους δημοσιογράφους της Μεσσηνίας, από τους οποίους ρωτήθηκε πολλές φορές για το θέμα κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στην Καλαμάτα, όταν δήλωνε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα όταν θα έχει στα χέρια της τη μελέτη για την αναβάθμιση του υπάρχοντος άξονα και συνειδητά δεν ήθελε να μπει στην ουσία του ζητήματος, πόσο μάλλον να μιλήσει για τη νέα χάραξη. Έλεγε όμως ψέματα ο κ. Χαρίτσης; Όχι! Απλά ο κ. Χαρίτσης, όπως και ο έτερος υφυπουργός Γ. Μπαλάφας, χρησιμοποιήθηκαν ερήμην τους από το δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος – για τους δικούς του λόγους- θα ήθελε να εμφανιστούν δύο κυβερνητικά στελέχη να συζητούν μαζί του τη νέα χάραξη του δρόμου και όχι απλά για το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Η ανακοίνωση όπως υπάρχει στο επίσημο site του δήμου Καλαμάτας:

Untitled-13

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απόφαση – “δώρο” στους ειδικούς συνεργάτες του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

careta -caretta: Οι πρώτοι νεοσσοί σε Κυπαρισσία και Κορώνη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»