Λύση στο θέμα των οδηγών ασθενοφόρων του ΚΥ Πύλου

18 Ιουλίου 2016

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή του δήμου Πύλου – Νέστορος με την έλλειψη οδηγών των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας της περιοχής.  

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα επιλυθεί σύντομα με σχετική παρέμβαση του υπουργείου υγείας, το οποίο έχουν ενημερώσει ήδη οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη του υπουργείου υγείας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προσπαθούν να αποσαφηνίσουν και την λογική με την οποία έγινε η μετάθεση οδηγού του Κέντρου Υγείας που είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία προβλημάτων με τις βάρδιες των οδηγών ασθενοφόρων. Το ενδιαφέρον, δε, στην υπόθεση είναι να αποτυπωθεί ποιοι ήταν εκείνοι που ανέλαβαν την ευθύνη για την ολοκλήρωση της εν λόγω μετάθεσης και αν γνώριζαν ή είχαν ενημερωθεί για τα προβλήματα που θα δημιουργούσε μια τέτοια εξέλιξη εν μέσω καλοκαιριού σε έναν άκρως τουριστικό δήμο.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν πέρασε η προσπάθεια προπαγάνδας του δημάρχου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε λειτουργία η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης