Παρέμβαση Μάκαρη για επέκταση αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα

/

Με πρωτοβουλία του Μανώλη Μάκαρη,  επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας των εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας και του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Βέργας με τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ με σκοπό την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Βέργα. Η συνάντηση είχε θετικό αποτέλεσμα καθώς αποφασίστηκε ομόφωνα η κατάθεση  σχετικού αιτήματος προς το Δήμο Καλαμάτας. 
 

“Μετά την επιτυχή επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η δημοτική μας  παράταξη συνεχίζει τις πρωτοβουλίες με σκοπό την δημιουργία ενός δικτύου αξιόπιστης αστικής συγκοινωνίας  που θα καλύπτει όλες τις συνοικίες της πόλης” σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση ο κ. Μάκαρης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γιώτα Κοζομπόλη: “Το απόστημα της διαπλοκής έσπασε και όζει”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τον Σεπτέμβριο η προκήρυξη κοινωφελούς εργασίας για τη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ολομέτωπη επίθεση της Παναγιωτοπούλου στον Λεβεντάκη : «Η Τριφυλία έχει γυρίσει επιδεικτικά την πλάτη στην ανάπτυξη και στο μέλλον»

Σκληρή κριτική στον δήμαρχο Τριφυλίας, Γιώργο Λεβεντάκη, ασκεί η επικεφαλής της παράταξης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χαίδω Παναγιωτόπουλου,