“Προαναγγέλλει” ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια η Ντίνα Νικολάκου

/

Μεγάλη νίκη για τους Πελοποννήσιους πολίτες χαρακτήρισε την ομόφωνη απόφαση του ΦΟΔΣΑ για την έγκριση του ΠΕΣΔΑ η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, κληθείσα να σχολιάσει το αποτέλεσμα της σημερινής ιστορικής συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

“Είναι κοινά πλέον αποδεκτή απ’ όλους ότι η μοναδική λύση του μεγαλύτερου και διαχρονικότερου προβλήματος είναι το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Με τη σημερινή απόφαση γίνεται πλέον απ’ όλους αντιληπτό ότι όλοι μαζί προχωράμε στην υλοποίηση του έργου αυτού δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ανάπτυξη του τόπου μας και για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας”.

Ουσιαστικά με την ανακοίνωσή της αυτή η κα Νικολάκου προαναγγέλλει την προώθηση από την πλευρά της περιφέρειας της λύσης ΣΔΙΤ και την τελική υπογραφή της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμβιβαστική λύση για τα σκουπίδια από τους δημάρχους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν πέρασε η προσπάθεια προπαγάνδας του δημάρχου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.