Σκληρή κριτική του Στ. Θεοδωράκη για τον εκλογικό νόμο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, ανάρτησε δήλωση στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που δουλεύουν και δεν πληρώνονται. Για το θέμα αυτό το Ποτάμι έχει αναλάβει σχετική καμπάνια.

«Τι λέει λοιπόν ο κ. Τσίπρας για τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που δουλεύουν και δεν πληρώνονται; Το Ποτάμι παρουσίασε όλα τα στοιχεία για την δραματική κατάσταση των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, έκανε όμως και συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος που ημέρα με την ημέρα γιγαντώνεται. Και τώρα καλούμε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει την επόμενη Παρασκευή στην Βουλή στην επίκαιρη ερώτηση μας για τους απλήρωτους εργαζόμενους. Θα περιμένουμε να προσέλθει, αν και πολύ φοβάμαι ότι τα θέματα της ιδιωτικής οικονομίας είναι ψηλά γράμματα για τους κρατιστές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ανέφερε ο Σταύρος Θοεδωράκης.

Πρόσθεσε ότι απάντηση για όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγορά έδωσε το γραφείο προϋπολογισμού του Κράτους στην Βουλή, το οποίο σημειώνει στη έκθεσή του τονίζει ότι διαφαίνεται καθαρά ο κίνδυνος να μην ανακάμψει η οικονομία, αλλά να παγιδευτεί σε μια κατάσταση στασιμότητας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διάψευση για περί τουρκικής διείσδυσης στον ελληνικό εναέριο χώρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ερντογάν: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες η Τουρκία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ