Ιστοσελίδα – συνεργάτης του δήμου “χτυπά” τον τουρισμό της Καλαμάτας

Σοβαρά ερωτήματα γεννούν τα ευρήματα έρευνας κέντρου που κάνει οικολογικές έρευνες σε σχέση με 4 πολυσύχναστες παραλίες της Καλαμάτας. Η έρευνα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και ήδη αναπαράγεται σε ενημερωτικές ιστοσελίδες πανελλήνιας δυναμικής. 

Εκείνο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι το γεγονός ότι την συγκεκριμένη έρευνα την έχει δημοσιοποιήσει διαδικτυακή ιστοσελίδα, η οποία πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε σύμβαση με το δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να “προωθήσει” το δήμο!  Μάλιστα αυτή η συνεργασία, όπως είχε αποκαλύψει το messiniapress, γίνεται επ’ αμοιβή και με απευθείας ανάθεση από το δήμο της Καλαμάτας. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο δήμος Καλαμάτας δίνει χρήματα σε μια ιστοσελίδα η οποία “δυσφημεί” την Καλαμάτα, εν μέσω τουριστικής περιόδου, υιοθετώντας έρευνα που δείχνει ότι τα νερά παραλιών της πόλης είναι ακατάλληλα για κολύμπι!

Εκτός και αν όλα αυτά δεν ισχύουν, και τελικά η συγκεκριμένη έρευνα είναι αξιόπιστη οπότε εγείρονται άλλου είδους ερωτήματα για το δήμο Καλαμάτας. Αν, δηλαδή, η έρευνα είναι αποδεκτή επιστημονικά, ο δήμος Καλαμάτας θα πρέπει να απαντήσει γιατί η αρμόδιά του υπηρεσία (ΔΕΥΑΚ) δεν έχει εντοπίσει τα προβλήματα. Επίσης, εάν υιοθετεί τα ευρήματα της έρευνας θα πρέπει να απαντήσει στο τι πρόκειται να κάνει προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα. 

Είναι προφανές ότι ο δήμος Καλαμάτας, πλέον, δημόσια είτε θα πρέπει να καταγγείλει, σε περίπτωση που θεωρεί ότι η έρευνα δεν είναι αποδεκτή, την ιστοσελίδα που πληρώνει για να …προβάλει το δήμο, αλλά και το κέντρο ερευνών που έχει κάνει την συγκεκριμένη έρευνα, είτε θα πρέπει να απαντήσει, σε περίπτωση που η έρευνα είναι αποδεκτή, γιατί ο ίδιος δεν έχει εντοπίσει τα προβλήματα που περιγράφονται.

Το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας που, επι πληρωμή, συνεργάζεται ο δήμος Καλαμάτας:

aftodioikisi - Αντιγραφή

 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

144 δέντρα και 2.8 κιλά κάνναβης στο χωριό Βλαχόπουλο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έχουν μετατρέψει σε “καφενείο” το δήμο Πύλου – Νέστορος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη στην Ανάληψη: Στα χέρια της αστυνομίας o 50χρονος πρώην σύζυγος του θύματος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό