Περιφέρεια Πελοποννήσου: “Επίθεση” Νικολάκου σε Πατσαρίνο

“Χαρακτηριστικό παράδειγμα στείρας αντιπολιτευτικής πρακτικής χωρίς ουσία, χωρίς προτάσεις και χωρίς ρεαλιστική προσέγγιση βασικών ζητημάτων που απασχολούν τους Πελοποννήσιους πολίτες” χαρακτήρισε τη στάση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα. Νικολάκου κληθείσα να σχολιάσει την πρόσφατη ανακοίνωσή του μετά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κόρινθο.
“Είναι λυπηρό” δήλωσε η κα. Νικολάκου “που ο κ. Πατσαρίνος αντί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε στην Κόρινθο να αναπτύξει τη θέση του για την επίλυση των προβλημάτων των Κορίνθιων πολιτών να επιλέγει μετά τη λήξη του συνεδρίου με ανακοινώσεις του να ασκεί τον αντιπολιτευτικό του ρόλο. Προσπαθεί με χαρακτηριστική επιμονή να υποβαθμίσει το θεσμικό ρόλο του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς είναι προφανές ότι δεν πιστεύει καθόλου το θεσμό τον οποίο προφασίζεται ότι θέλει να υπηρετήσει.
Οι Κορίνθιοι και Πελοποννήσιοι πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι με στείρα αντιπολίτευση και ανούσιους επικοινωνιακούς τακτικισμούς δεν επιλύονται τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ούτε χαράζονται προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο τους. Η προσπάθεια  από τον κ. Πατσαρίνο το τελευταίο διάστημα να δημιουργήσει δήθεν την εντύπωση ότι υπάρχει πρόβλημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και άλλων θεσμικών φορέων έχει πέσει στο κενό.
Η σχέση εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής αρχής με τους πολίτες αλλά και οι σχέσεις συνεργασίας με όλους τους θεσμικούς φορείς είναι κάτι που στέκεται εμπόδιο στην πολιτική προσωπική επιβίωση του κ. Πατσαρίνου, γι’ αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει τους πολίτες χρησιμοποιώντας δικές του «πολιτικές φαντασιώσεις».
Η απαξιωτική του στάση σχετικά με την ολοκλήρωση έργων στην Κορινθία και σε όλη την Πελοπόννησο αποδεικνύει ότι δεν τον απασχολεί η ανάπτυξη της Πελοποννήσου αλλά και η συνεχή του άρνηση για την  επίτευξη οποιουδήποτε αναπτυξιακού έργου αποδεικνύει ότι οι μικροπολιτικές και μικροκομματικές του επιδιώξεις μπαίνουν πάνω από το δημόσιο συμφέρον”.
Τέλος, σημείωσε η κα. Νικολάκου, “σε ότι αφορά τις «κρυφές» συναντήσεις του, όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωση του, αυτές δεν αφορούν ούτε το Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε τους πολίτες. Οι συναντήσεις πίσω από «κλειστές πόρτες» δείχνουν πολιτική συμπεριφορά ένοχη και αλλοθική. Ο Περιφερειάρχης και η Περιφερειακή Αρχή έχουν επιλέξει να συνομιλούν  απευθείας με τους Κορίνθιους πολίτες με ειλικρίνεια και συνέπεια  όπως και με  όλους τους Πελοποννήσιους συμπολίτες μας”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Σε λειτουργία το πάρκινγκ του Λιμανιού από τις 24 Ιουλίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: Τέλος στις “παρεούλες” που λυμαίνονταν τους Κοινοτικούς Πόρους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Ο Ηλίας Κανάκης καταγγέλλει έλλειμμα και ζητά παρέμβαση του Εισαγγελέα – Απόφαση Καρβέλα για «ειδικό έλεγχο των εσόδων του δήμου»

Σοβαρά ερωτήματα εγείρουν όσα έχουν ακολουθήσει την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Ηλία Κανάκη από την παράταξη του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα.

Κορυφαία ξένα πανεπιστήμια στην Καλαμάτα – Πρόταση της ΤΕΜΕΣ στον Δήμο για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται οι λεπτομέρειες επί της προτάσεως της ΤΕΜΕΣ για την ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα. Το

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας με τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου – Έργα και αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο επίκεντρο

Η πορεία των έργων που είναι ενταγμένα και συγχρηματοδοτούνται από πόρους του Πράσινου Ταμείου, καθώς και έργα που σχεδιάζονται προς υποβολή από

Δείτε επίσης