Προς κ. Νίκα: Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά

Μετά την λευκή και την κόκκινη νύχτα, τα καρναβάλια και τα κάθε είδους πανηγύρια ο δήμος Καλαμάτας, τώρα, διοργανώνει ένα ακόμα βραδινό eveνt. Το όνομα αυτού; “Βραδιά νυχτερινής κολύμβησης”!    

Άλλη μια φιέστα, δήθεν, για την ενίσχυση των επαγγελματιών της παραλιακής ζώνης διοργανώνει ο δήμος Καλαμάτας. Αυτή τη φορά οι φωστήρες του δήμου, αφού παραλίγο να εξαντλήσουν τις χρωματιστές νύχτες, διοργανώνουν ακόμα ένα νυκτερινό πανηγύρι, την “βραδιά νυκτερινής κολύμβησης”. Το τραγελαφικό με όλες αυτές τις εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας είναι ότι η δημοτική αρχή τις “βαφτίζει” προσπάθειες για την ενίσχυση των επαγγελματιών, την στιγμή που δεν έχει πράξει το παραμικρό, προκειμένου να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη του εμπορικού κόσμου της πόλης. Αντιθέτως, επιχειρεί μέσα από τη διοργάνωση τέτοιους είδους εκδηλώσεων να κρύψει τη γύμνια της στο επίπεδο της πραγματικής πολιτικής, τη γύμνια της στην πραγματική πρόνοια για την ενίσχυση των επαγγελματιών όλης της πόλης.  

Η ανακοίνωση του δήμου  

Συγκεκριμένα στην σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Καλαμάτας αναφέρει: “Την Παρασκευή 12 Αυγούστου πρόκειται να διοργανωθεί η πρώτη βραδιά νυχτερινής κολύμβησης στην παραλία της Καλαμάτας, από τις 21.00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Δήμος Καλαμάτας προετοιμάζει τη μεγάλη αυτή εκδήλωση, για την ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών της πόλης, την ενίσχυση των επαγγελματιών της παραλίας και γενικότερα για την προβολή της Καλαμάτας. Η κεντρική εκδήλωση του δήμου θα γίνει απέναντι από το δημοτικό χώρο στάθμευσης (Ναυαρίνου και Καρακούση). Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη, να διοργανώσουν παράλληλες δράσεις, ώστε το εορταστικό κλίμα να απλωθεί σε όλο το μήκος της ακτογραμμής. 
Η βραδιά θα περιλαμβάνει φωτισμό της θάλασσας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κολύμβηση, μουσικές και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις”.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Δήμος Καλαμάτας κοροϊδεύει τους κατοίκους της Θουρίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Νίκας θέλει κρουαζιερόπλοια στο “αρχαίο” λιμάνι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ