“Δημιουργική λογιστική” στις προσλήψεις του Νοσοκομείου

Για παραποίηση της αλήθειας κατηγορεί η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, τον διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, απαντώντας σε ανακοίνωση του δεύτερου που έκανε λόγο για ενδυνάμωση του Ιδρύματος με 26 νέους νοσηλευτές.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΝΕ αναφέρεται ότι από τα 26 άτομα που ανακοίνωσε ο κ. Μπέζος μόνο ένα εργάζεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Μάλιστα αναφέρουν οτι, πέραν των άλλων, ο διοικητής του νοσοκομείου της Καλαμάτας παρουσίασε ως “νέο αίμα” 7 νοσηλευτές που εργάζονται χρόνια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι νοσηλευτές στην ανακοίνωσή τους:

Από τα 26 άτομα που αφειδώς αναγράφετε στο σχετικό πίνακα ως καινούριο προσωπικό, υποτιμώντας βάναυσα την αντιληπτική μας ικανότητα, μόνον 1 έχει ήδη έρθει να εργαστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας από τη νέα προκήρυξη 5Κ (χωρίς βέβαια να ευθύνεστε εσείς για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψης των υπολοίπων 3 νοσηλευτών και 2 βοηθών), ενώ άλλα 7 που προέρχονται από μετάταξη, εργάζονται ήδη στο νοσοκομείο εδώ και αρκετά χρόνια και σε καμιά περίπτωση δεν εντάσσονται στην κατηγορία “νέου αίματος”, όπως ατυχώς λέτε. Επιπλέον, οι προσλήψεις που αναφέρετε μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχουν ακόμα έρθει στο νοσοκομείο, κι ας έχουμε περάσει προ πολλού του χρονικό όριο που εσείς θέσατε, γεγονός που βέβαια δεν σας εμπόδισε να επιδοθείτε στη “δημιουργική λογιστική” του αθροίσματος μη υπαρκτών ή ήδη εργαζομένων προ πολλού προσώπων, προκειμένου να φανείτε δημόσια ότι αποστομώσατε την ΕΝΕ”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΚΕ Μεσσηνίας: Τίμησε τους 18 νεκρούς της μάχης της Χώρας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρέμβαση της Παναγιώτας Κοζομπόλη στην ολομέλεια της Βουλής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ